Gündem

Gündem Haberleri

Muğla Büyükşehir Belediyesi Deprem Çalıştayı Düzenliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi çalıştay serisine Deprem Çalıştayı’nı da ekliyor.

Yaşlı adamın yardımına belediye koştu

Engelli oğlu ve yeğeniyle yaşam mücadelesi veren 83 yaşındaki Ş. T.’nin yardımına Marmaris Belediyesi koştu. Yaşlı adamın evini temizleyen belediye, günde iki öğün de sıcak yemek gönderecek.

Büyükşehir Daire Başkanları Bodrum’da STK temsilcilerini dinledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları Bodrum’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri (STK) ile bir araya geldi. Toplantıda Bodrum’un sorunları ve çözümleri masaya yatırıldı.

Üniversite Öğrencileri İdlib Şehitleri İçin Yürüdü

Muğla'nın Menteşe İlçesi Kötekli Mahallesi'nde üniversite öğrencileri tarafından İdlib'de rejim unsurlarının hava saldırısında şehit olan Mehmetçik için yürüyüş düzenlendi.

Marmarissporlu Taraftarlar Şehitler İçin Yürüdü

Marmarissporlu Genç Martılar taraftar grubu Akçayspor karşılaşmasının ardından İdlip şehitleri için yürüyüş düzenledi.

Tüm Bel-Sen Muğla Şubesi Görev Dağılımını Yaptı

Muğla'da 15 Şubat 2020 tarihinde yapılan Tüm Bel-Sen (Tüm Belediye ve Yerel Yönetim Hizmetleri Emekçileri Sendikası) 7'nci Olağan Kongresi sonrasında yürütme, denetleme ve disiplin kurulları görev dağılımını yaptı. 

Başkan Oktay; “Denetlenmekten Çekinmiyoruz”

Marmaris Belediye Meclisi’nin mart ayı oturumunda konuşan Belediye Başkanı Mehmet Oktay, yapılan denetlemeleri olumlu bulduğunu belirtti.

Başkan Aras "Bu Kooperatif Bodrum İçin Bir Milattır"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından başlatılan “Tarımsal Kalkınma” hamlesi üreticilerin üyesi olacağı S.S. Bodrum Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile yeni bir boyut kazandı. Kooperatifi ziyaret eden Başkan Aras, "Bu kooperatif Bodrum için bir milattır" dedi. 

Kapiz’den, Mete’ye Teşekkür

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz, Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Nüfus’ta Hizmet İçi Eğitim Düzenlendi

Muğla İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ayşe Serap Güney tarafından, 3' ü bir yerde uygulaması ve 2019 yılına ilişkin Nüfus İşlem Adetleri Verilerinin değerlendirilmesi amacıyla hizmet içi eğitim düzenlendi.

STK’LARDAN BARIŞ KALKANI'NA DESTEK

Muğla Odaları ve Borsa temsilcileri ile sendika ve Muğla STK temsilcilerinin katılımıyla, TOBB’un öncülüğünde ve Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nın (MUTSO) ev sahipliğinde, Barış Kalkanı Operasyonu’na destek olmak için tüm Türkiye’de eş zamanlı olarak basın açıklaması gerçekleştirildi.

Belediye Kafelerinde İndirim Dönemi Başladı

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatıyla, Belediye A.Ş. kafelerinde yüzde 35’e varan indirim yapıldı. 

Gürün Fethiye’li Muhtarlarla Sohbet Etti

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün Muğla’nın Fethiye ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Fethiye Muhtarlar Derneği önünde muhtarla bir araya gelen Dr. Osman Gürün muhtarlarla sohbet etti. Fethiye’li muhtarlar mahallelerine yapılan yatırımlardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün’e teşekkür etti.

Daha Temiz Muğla İçin Bir Araya Geldiler

Muğla Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve ilçe belediyelerinin temsilcilerinin katıldığı atıkların yönetimi konusunda toplantı düzenlendi.

ADD “Emperyal Devletlerin Peşinden Gitmek Yanlış Bir Politikanın Sonucudur”

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Muğla Şube Başkanlığı tarafından, son günlerde yaşanan Suriye ve Libya operasyonları ve şehitlerimiz dolayısıyla yazılı bir basın açıklaması yapıldı.

Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği’nden HDP’ye İdlib Tepkisi

Kocaeli'de bir araya gelen Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği üyeleri, İdlib'de yapılan hain saldırı nedeni ile vatandaşları birlik olmaya davet ederken, konu ile ilgili TBMM'de yapılan ortak açıklamaya katılmayan HDP'ye tepki gösterdi.

Muğla’nın Hava Kalitesine İlişkin Emisyon Envanteri Çalıştayı Yapıldı

Şehirlerde Hava Kalitesinin İyileştirilmesi ve Kamuoyu Farkındalığının Artırılması (CityAir) Projesi Kapsamında, Muğla’nın hava kalitesine ilişkin emisyon envanteri çalıştayı yapıldı.

İdlib Şehitleri Fethiye'de de Unutulmadı

Geçtiğimiz günlerde Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerinin hain saldırısı ile 34 şehidimiz ülkemizin değişik il ve ilçelerinde toprağa verilirken, Fethiye'de bir araya gelen çok sayıda vatandaş ''Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez'', ''Vatan Sana Canım Feda'' sloganları atıp tekbirler getirdi.