Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Dövizde hareketlilik sürüyor

Döviz kurları, son zamanlarda oldukça değişken seyretmekte ve bu durum yatırımcıları ve vatandaşları yakından etkilemektedir. Fethiye’de Tufanlar Döviz çalışanı Savaş Bey, döviz fiyatlarındaki değişimlerin nedenlerini ve güncel durumu hakkında açıklamada bulundu.

Fethiye’de balık fiyatları Bodrum ve Marmaris’e kıyasla uygun

Muğla'nın popüler tatil beldelerinden Fethiye, Bodrum ve Marmaris'e kıyasla daha uygun balık fiyatlarıyla öne çıkıyor. Fethiye balık pazarında satışa sunulan mevsim balıklarını ve fiyatların haberimize derledik.

Benzin ve motorin 50 liraya merdiven dayadı!

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. Fethiye’de 21 Temmuz 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para?

Fethiye’de emekliye yapılan zam yetersiz bulundu: ’25 bin TL olmalı’

Temmuz ayında hangi SSK, Bağ-Kur emeklisi ne kadar maaş aldı? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen emekli maaşı açıklandı. Emekli Kamile dolu ise yeni zammı yetersiz buldu.

Fethiye’de benzin ve motorin güncel fiyatları

Döviz kuru ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile vergilere yapılan zamlar akaryakıt fiyatlarını da etkilemeye devam ediyor. 14 Temmuz 2024 benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL? Benzin litre fiyatı ve motorin litre fiyatı kaç para?

Prof. Dr. Resch: Türkiye Termal Sularını Değerlendirirse Dünyanın Merkezi Olur

Dünyaca ünlü Termal Uzmanı Prof. Dr. Karl Ludwig Resch Marmaris’te incelemelerde bulundu “Türkiye termal sularını değerlendirirse bu alanda dünyanın merkezi olur”

Fethiye’de Emekli Vatandaşlar, Emekli Maaşlarından Dolayı Tepkili

Muğla’nın Fethiye ilçesinde röportaj yaptığımız emekli vatandaşlar Selahattin Acar ile Mustafa Akboyun, aldıkları emekli maaşının kendilerine yetmediklerini belirterek bu konuyla ilgili düşüncelerini aktardılar.

Benzin ve motorine zam geldi: Fethiye’de günceller fiyatlar

Ertelenen benzin ve motorin zammı pompa satış fiyatlarına yansıdı. Benzine 2 TL, motorin grubuna da 1,68 TL zam geldi. Peki, 25 Haziran 2024 Fethiye’de benzin motorin (mazot) fiyatları ne kadar, güncel akaryakıt fiyatları kaç TL?

Temmuz’da yüzde 25 tavan zam uygulaması kalkacak mı? Fethiye’de kiracı konuştu

Mayıs ayı enflasyon verileri üzerinden yapılan hesaplamaya göre Haziran ayında işyerleri kiralarında uygulanabilecek tavan zam oranı yüzde 62,51 olarak gerçekleşti. . Konut kiralarında ise yüzde 25’lik tavan zam uygulaması bir ay daha devam edecek. 1 Temmuz'dan itibaren yüzde 25'lik tavan uygulamasına son verileceği bekleniyor.

Ayat, ‘Fiyatları uygun seviyede tutuyoruz’

Salı pazarı esnaflarından Halil Ayat, hava sıcaklıklarının artmasının ardından pazarda satılan meyve ve sebze ile ilgili açıklamada bulundu.

Fethiye’de Emekliler İkramiyeden Memnun Değil, ‘Almanya Bizi Kıskanıyor’

SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine Kurban Bayramı’ndan önce ikramiyeleri yatacak. 3 Bin liralık ikramiyelerin 10-14 Haziran tarihleri arasında emeklilerin hesabına geçmesi bekleniyor. Fethiye’de emekli vatandaşlara bu sene kurban kesebilecek misiniz? Diye sorduk. Bakın ne cevap verdiler.

Emeklilere şehirlerarası otobüste yüzde 20 indirim! Fethiye’de Aslı Olgun açıklamalarda bulundu

Resmi Gazete’de yayımlanan bugünkü karara göre şehirlerarası otobüs taşımacılığı yapan gerçek ve tüzel kişilerce emekli olduğunu belgeleyenlere tarife üzerinden yüzde 20 indirim uygulanacak.

31 Mayıs Son Gün!

Emlak, Çevre, Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin 1. Taksit ödemeleri, 31 Mayıs 2024 Cuma günü sona eriyor.

İnternetten altın alacaklar iki kez düşünün

Altın fiyatları yükselirken vatandaşların altın alma taleplerinde de artış yaşanıyor. İnternetten alışveriş yapmaya yönelen vatandaşlar, internetten altın alınır mı sorusuna yanıt arıyor. Kuyumcular ise vatandaşları internetten yapılacak altın alışverişinin risklerine dair uyarıyor. 

Fethiye Cumartesi Pazarı’nda işler düşük

Muğla’nın Fethiye ilçesinde her Cumartesi günleri Pazaryeri mahallesinde kurulan Fethiye Cumartesi Pazarı’nda işler düşük. Mikrofonlarımıza konuşan esnaflar Mustafa Kut ile Onur Özdemir, müşterilerinin alım güçlerinin düşük olduğunu belirtti.

Domates fiyatında ciddi düşüş

Domates ihracatında yaşanan sıkıntılar sonrasında Fethiye Salı pazarında tezgâhlarda satılan domateslerin fiyatlarında düşüş meydana geldi.

Fethiye’de esnaflara kötü haber! Kredilere yeni faiz oranları..

Kooperatiflerin esnaflara sunduğu düşük faizli kredi fırsatı resmen sona erdi. Kooperatif ortakları, kredilere yeni faiz oranları uyguladı. İşte bugün kredilere gelen zamlar!

Ekonomist Sağlam’dan yatırım tüyoları

Ekonomist Murat Sağlam, Likya İş İnsanları Derneği (LİDER) tarafından Fethiye Jiva Beach Resort’da düzenlenen programa katıldı.

100 bin TL’nin getirisi ne kadar? Yapı Kredi mevduat faiz oranı…

Dolar kurundaki düşüş yatırımcıyı Türk Lirasına mevduat hesaplarına yönlendirdi. Yatırımcı, Yapı Kredi 32 günlük faiz oranları ne kadar?, En yüksek 32 günlük faiz veren banka hangisi?, Yapı Kredi faizi ne kadardır?  Elinde parası olan yatırım araçlarının getirilerini takip ediyor. Mevduat faiz oranları banka banka araştırılmaya başlandı. Mevduat faizleri yüzde 56 seviyelerine dayanmışken faiz oranlarında gevşeme dikkat çekti. Peki, Mayıs ayı mevduat faiz oranları kaç? Yapı Kredi hoş geldin faizi ne kadar veriyor? Yapı Kredi 100.000 TL'ye ne kadar faiz veriyor. Mevduat faiz stopajı ne kadar? İşte Yapı Kredi mevduat faiz oranları ile ilgili detaylar...

Toplam 519 haber.