Spor

Spor Haberleri

Fethiyespor’un yeni sezon forma sponsoru belli oldu

Fethiyespor, 2024-2025 yılı forma, kamp ve antrenman malzemeleri için Adidas markası ile anlaşma yaptı.

Seydikemersporda Hedef Bir Üst Lig

Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor yönetim kurulu başkanı B. Önder Akdenizli, sezon öncesi Seydikemerspor yönetimi ve teknik kadro ile bir araya gelerek sezon öncesi görüş alış verişinde bulundu. Toplantı sonrası Seydikemersporun bu sezon bir üst lige çıkması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirten başkan Akdenizli, “İnşallah geçen yıl yarım kalan hayalimizi bu yıl gerçekleştireceğiz” ifadelerinde bulundu.

Galatasaray'ın 24. şampiyonluğu coşkuyla kutlandı

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği tarafından 24'üncü şampiyonluk kutlama gecesi yapıldı. Şampiyonluk kupası Fethiye'ye getirildi.

Fethiyespor, Yeni Sezon Hazırlıklarına Devam Ediyor

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında çalışmalarına günde yaptığı iki antrenman ile devam ediyor.

Arda Güler, Tatil İçin Muğla’yı Seçti

Dünyanın en büyük takımlarından biri olan Real Madrid’te ve Türkiye Milli Takımı’nda forma giyen 19 yaşındaki futbolcu Arda Güler, tatil için Muğla’nın Bodrum ilçesini tercih etti.

İş İnsanı Yasin Örskan Dirmil Yağlı Güreşlerinin Yeni Ağası Oldu

İş insanı Yasin Örskan Dirmil Altın Sipsi Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Kültürel Etkinliklerinde Kırkpınar'ın rövanşı niteliğindeki Dirmil Güreşleri'nin yeni çayır ağası oldu. 4 adayın katıldığı ağalık yarışını 3 milyon TL ile Yasin Örskan kazandı.

Kadın futbolunun yıldızı Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi

Dünyanın ''en güzel futbolcusu'' olarak anılan Alisha Lehmann, Türkiye'ye geldi. Kadın A Milli Takımı'nın İsviçre ile oynadığı maçta yer alan 25 yaşındaki oyuncu tribünlerdeki seyircilerden büyük ilgi gördü.

Galatasaray Şampiyonluk Kupaları Fethiye’ye Geliyor

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonunu zirvede tamamlayarak 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray A Takımının şampiyonluk kupası ve yine Kadınlar Ligi şampiyonu olan Galatasaray Kadın futbol takımının şampiyonluk kupası planlanan program dahilinde Türkiye'nin farklı noktalarında sergileniyor. İki Kupa bu kapsamda 20 Temmuz Cumartesi günü Fethiye’ye geliyor.

Yiğit, ‘Fethiyeli Gençlerimizi Bekliyoruz’

Okulların kapanmasıyla birlikte her sene Gençlik Ve Spor Müdürlüğü’nün kuruluş yıldönümünde startını veren Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü bu senede farklı branşlarda kurslarını vermeye devam ediyor

Fethiye Güreş Spor Kulübü'nden Kaymakam Ertaş'a ziyaret

Edirne'de düzenlenen 663. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde teşvik 1 boyunda 3. olan Fethiye Güreş Spor Kulübü öğrencisi Kadir Buğra Dikik ve kulüp yönetimi, Fethiye Kaymakam İsmail Hakkı Ertaş'ı ziyaret ederek başarılarını paylaştılar.

Fethiyespor Transfer Bombasını Patlatıyor! Süper Lig’den O İsim Geliyor

2024-2025 sezonunda TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Fethiyespor’un, tecrübeli sağ bek Şener Özbayraklı ile anlaşmak üzere olduğu öğrenildi.

Fethiyespor’un 3 Sezon Boyunca Kalesini Korumuştu, Yeni Takımı Belli Oldu

2021-2022 sezonunda Fethiyespor’da şampiyonluğun mimarlarından olan ve 2 sezon daha Fethiyespor’un file bekçiliğini yapan Enes Fidayeo, 23 Mayıs’ta takımdan ayrıldığını duyurmuştu. Yeni takımı belli oldu.

Milli Takım Kazandı, Fethiye’de Maçı İzleyen Vatandaşlar Büyük Coşku Yaşadı

A Milli Takımımız, EURO 2024 Son 16 Turu'nda Avusturya ile kozlarını paylaştı. F Grubu'ndan ikinci çıkan Ay Yıldızlı ekibimiz, Avusturya engelini 2-1'lik skorla geçti ve adını Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yazdırdı. Fethiye Özer Olgun Kültür Merkezi’nde maçı izleyen vatandaşlar büyük sevinç yaşadı.

Fethiye’de Kabotaj Bayramı yarışları nefesleri kesti

1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı kutlamaları kapsamında Belediye Bandosu Fethiye iskelesine kadar yürüyüş gerçekleştirdi. Su sporları gösterileri katılımcılar tarafından büyük alkış aldı.

Fethiyespor’da 2024-2025 Sezonu Hazırlıkları Başladı, Teknik Direktör Dinçel’den Açıklamalar

2024-2025 sezonunda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor’da sezon öncesi 1.Etap kamp çalışmaları bugün itibariyle Teknik Direktör Selahaddin Dinçel öncülüğünde başladı.

Fethiyespor İlk Transferini Gerçekleştirdi, Okan Erdik’i Renklerine Bağladı

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek olan Fethiyespor, ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi.

Süper Lig Hakemleri Fethiye’de Başkan Karaca’yı Ziyaret Etti

Süper Lig hakemleri Fethiyeli Emre Kargın ve Bahattin Şimşek, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı makamında ziyaret etti. Ziyarette, hakemler yeni sezona dair hazırlıkları ile ilgili Başkan Karaca ile istişarede bulundu.

Büyükşehir Sporcusu Türkiye Şampiyonu Oldu

Muğla Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren masa tenisi sporcularından Aybige Feride Üstündağ İzmir’de gerçekleştirilen “100. Yıl Minikler U-11 minik kızlar yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 

CHP Fethiye İlçe Teşkilatı, CHP Seydikemer İlçe Teşkilatı ile Karşı Karşıya Geldi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı ve Cumhuriyet Halk Partisi Seydikemer İlçe Teşkilatı CHP İlçe Teşkilatları arası futbol turnuvasında karşı karşıya geldi

Toplam 1849 haber.