Asayiş

Asayiş Haberleri

Fethiye’de Otomobil İle Motosiklet Çarpıştı! Feci Kazada 1 Yaralı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Cahit Gündüz Caddesi’nde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Fethiye Ölüdeniz’de kaza: Otomobil motosiklete çarptı!

Ölüdeniz yolu üzerinde motosiklet ve otomobilin karıştığı kazada 2 işi yaralandı.

Akyaka’daki kazayla ilgili Muğla Valiliği’nden açıklama

Muğla’nın Ula İlçesindeki Akyaka Mahallesinde sabah saatlerinde freni patlayan tur otobüsünün karıştığı kazayla ilgili Muğla Valiliği açıklama yaptı.

Fethiye’de korkutan trafo yangını

Fethiye Fevzi Çakmak Caddesi'nde trafo yangını meydana geldi. Yangın, itfaiye ve ADM ekiplerinin çalışması sonrasında kontrol altına alındı.

Fethiye Katrancı koyunda çıkan yangın söndürüldü

Fethiye Katrancı koyunda saat 15.46 civarında başlayan yangın, ekiplerin müdahalesi sonrasında kontrol altına alındı.

Fethiye’de otomobil ile motosiklet kafa kafaya çarpıştı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Karaçulha Mahallesi Eşref Börekçi Caddesi 125.Sokak’ta meydana gelen trafik kazasında otomobil ile motosiklette maddi hasar meydana gelirken motosiklet sürücüsü yaralandı.

Muğla’nın Huzuru Güvenlik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık basın mensuplarıyla bir araya gelerek, il genelinde yürütülen asayiş ve güvenlik konularında yürütülen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Fethiye’de uygunsuz park edilen araçlar çekiliyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde park edilmemesi gerekilen yere park eden, uygunsuz park yapan araçlar çekildi.

Adalet Komisyonu Başkanı Ungan’a veda yemeği

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yalova’ya tayini çıkan Fethiye Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan ile veda yemeğinde bir araya geldi.

Kayaköy'de Dehşet Saçan Katil Yakalandı!

Fethiye’nin Karaköy Mahallesi’nde sabah saatlerinde yaşanan cinayetin ardından ormanlık alanda otomobilini bırakarak kaçan 15 Temmuz gazisi Özcan Aybey, Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Seydikemer’de Kaza, Kamyon Feci Şekilde Devrildi

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde Sarıyer mevkiinde trafik kazası meydana geldi. Meydana gelen kazada kamyon devrildi.

Fethiye'de kan donduran dehşet: 3 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı!

Fethiye’nin Kayaköy Mahallesi’nde Özcan A. Adlı kişi, kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu ve villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'y öldürüp 2 kişiyi yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

CİMER'e gelen şikâyetler sonuç verdi! Kaldırım işgallerine son mu geliyor?

Fethiye'nin Çalıca Mahallesi'nde ana cadde üzerinde bulunan apart otel ve restoranın kaldırım işgali tepkilere neden oldu. Vatandaşlar tarafından CİMER'e yapılan şikâyetler sonrasında ekipler yıkım için olay yerine gitti.

Sahili İşgal Edenler Çevrecilere Ve Gazetecilere Saldırdı

Kıyıları işgal edenler kıyıları geri isteyenlerin boğazına sıkmaya çalışarak işgal ettikleri sahilin özel mülkleri olduğunu iddia ederek “Buraya bir milyon lira ödedim, çıkın mülkümden…” diye bağırdı.

Fethiye’de Korkutan Yangın

Muğla'nın Fethiye ilçesi Akarca mahallesinde bulunan bir güzellik merkezinin alt katında elektrik kaynaklı yangın meydana geldi.

Jandarmadan Trafik Yoğunluğuna Müdahale 

Dokuz günlük bayram tatili sebebi ile Fethiye’de yoğun bir araç trafiği oluştu, Jandarma ekipleri kentin bir çok noktasında denetimlerini artırarak trafiği rahatlatmak adına çalışmalar yapıyor.

Fethiye’den Rodos Adası’na Gitmek İsteyen Tatilciler Mağdur!

Muğla’nın gözde tatil beldesi Fethiye’den Yunanistan’ın Rodos Adası’na seyahat etmek isteyen tatilciler, büyük bir mağduriyet yaşadı.

Fethiye Kelebekler Vadisinde fotoğraf merakı öldürüyordu

Fethiye’de dünyaca ünlü Kelebekler Vadisi’nin eşsiz manzarasını görmek için yaklaşık 300-350 metre yüksekliğindeki kayalıklara tırmanırken dengesini kaybeden vatandaş yaklaşık 10 metre yüksekten yere çakıldı.

Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan genç adam hayatına son verdi

Fethiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nde çalışan Kubilay Yanıç(28), Esenköy Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki evinde hayatına son verdi.

Toplam 1737 haber.