Sağlık

Sağlık Haberleri

Ücretsiz Şeker Ve Tansiyon Taraması Yapıldı

Fethiye Belediyesi, Çiftlik mahallesindeki pazar yerinde ücretsiz şeker ve tansiyon taraması yaptı.

Fethiye Belediyesi’nden Ücretsiz Şeker Taraması

Fethiye Belediyesi, 27 Haziran 2024 / Perşembe günü Çiftlik mahallesinde vatandaşlar için ücretsiz şeker taraması yapacak.

Vekil Otgöz’den acil durum hastanesi müjdesi

Muğla Milletvekilli Yakup Otgöz, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Muğla’ya yapılacak sağlık yatırımları ve sağlık personeli ihtiyacı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Bakım vermenin incelikleri adlı seminer yapıldı

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Yaşlı Bakım Teknikeri Melis Salgıncı tarafından “Bakım Vemrenin İncelikleri” konulu seminer düzenlendi.

3 günde 3 kilo verdiren inanılmaz diyet! Fethiye’de Uzman Diyetisyen Arsal açıkladı..

Son dönemde birçok kişinin başvurduğu diyetlerden biri olan sıvı diyeti etkisiyle çok konuşuluyor.

Fethiye’de Dünya Tütünsüz Günü’nde Halk Bilgilendirildi

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından esnaf ziyaretleri ve halkı bilgilendirme çalışmaları yapıldı. Kurulan stantta sağlık çalışanları tarafından vatandaşlara sigara bağımlılığı hakkında bilgi verildi.

Erken Teşhis hayat kurtarır, Geç kalma erken gel

Fethiye İlçe Sağlık Müdürlüğü Sağlıklı Hayat Merkezi Patlangıç Mahallesi’nde kanser taraması yaptı. Doktor, ebe ve hemşireler; Patlangıç Mahallesi 3 No’lu Aile Sağlı Merkezinde Aile Hekimleri ve Aile Sağlığı Çalışanlarının yönlendirmesiyle toplanan vatandaşlara kanserde erken teşhisin önemini anlattı.

Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ile Fethiye Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde gerçekleştirilen ‘Güzellik Salonlarında Hijyen Eğitimi’ne katılan 33 kişi sertifika aldı. 

Bahar nezlesi olanlar soluğu aktarlarda aldı

Havaların ısınmasıyla birlikte bahar nezlesinden korunmak isteyen vatandaşlar, aktarların yolunu tuttu. En çok tercih edilen ürünlerin başında ise bağışıklık sistemini güçlendiren hatmi ve kış çayları yer aldı.

Beydağı, ‘Herkes düzenli olarak kan vermeli’

Kan, sürekli bir ihtiyaç… Sadece 10 dakika süren bir işlemle alınan kan, hastaları hayata bağlıyor. Bağış yapmak isteyenlerin en yakın noktadaki Türk Kızılay kan merkezine gitmesi yeterli.

Alzheimer Derneği’nde anlamlı seminer

Fethiye Alzheimer Derneği’nde Nisan ayı semineri kapsamında “Alzheimer hastalığında günlük sorunlar ve çözümler” konulu seminer gerçekleştirildi.

Kökten, Mangacı Ailesinin Yanında

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten, 1 ay önce felç geçiren Mustafa Mangacı’nın tekerlekli sandalye ihtiyacını yerine getirerek bundan sonraki süreçte de yanında olacağını belirtti.

Kökten’den Kızılay Şubesine Ziyaret

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Kızılay Şubesini ziyaret etti. Kökten, kan bağışında bulunarak, herkesi kan bağışlamaya davet etti.

Karaca, Tıp Bayramı’nda Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kökten, “Doktorlar Hayatımızın Önemli Bir Parçası”

Cumhur İttifakı MHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhammet Kökten ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Fethiye Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Başkan Akdenizli, Sağlık Çalışanlarını Unutmadı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

Başkan Akdenizli’den 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Anjiyo Cihazı İçin Son Hazırlıklar Yapılıyor

Fethiye Devlet Hastanesi’ne kurulan anjiyo cihazı için son hazırlıkların yapıldığı belirtildi. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Murat Çağlar Ayıkol, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçimlerden önce, anjiyo cihazının hizmette olacağını belirtti.

13 bin 152 ameliyat, 19 organ nakli gerçekleştirildi

Muğla İl Sağlık Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre geçtiğimiz yıl 112 ambulansı ile 118 bin 971 hastaya müdahale ederek acil sağlık hizmeti verildiği belirtildi.

Toplam 371 haber.