Gündem

Gündem Haberleri

Basın temsilcileri Nevşehir’de buluştu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Mardin Gazeteciler Derneği’nin düzenlediği Anadolu Basın Buluşmaları’nın ikincisi Nevşehir’de yapılıyor.

Fethiye’de hava nasıl olacak?

Fethiye'de 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü hava durumu nasıl olacak? Fethiye'de hafta içi hava durumunu sizler için haberimizde derledik.

Fethiye’de sıcak hava hâkim: Yarın hava nasıl olacak?

Fethiye’de sıcak hava etkili oluyor. Peki, Fethiye’de 14 Temmuz Pazar günü hava nasıl olacak?

Fethiye’de Akıllı Geçiş Bariyerleri Konuşlandırıldı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Çalış Sahil, Fethiye Kordon ve Sahil Bandı’nda motor girişlerini engellemek amacıyla Fethiye Belediyesi tarafından akıllı geçiş bariyerleri konuşlandırıldı.

Barbunn Cafe Bistro'da Gamze Dursun sahne aldı

Fethiye’nin en gözde mekânlardan biri olan Barbunn Cafe Bistro'da ünlü sanatçı Gamze Dursun sahne aldı.

Fethiye’de Yol Üstü Otopark Ücretleri Belli Oldu

Muğla genelinde ana caddeler üzerinde uygulanan yol üstü ücretli otopark uygulamasında yetki Muğla Büyükşehir Belediyesi iktisadi işletmesi MUTTAŞ’a devredilmişti. Yol üstü otopark ücretleri belli oldu.

Çay Fiyatı 4.5 Yılda Yüzde 493 Arttı Ama Halk Evlerinde Çay 5 Yıldır 1 TL !

Türkiye’de her gün iğneden ipliğe her şeye zam geliyor. Son olarak akaryakıt ve elektrikten sonra, şimdi de çaya büyük zam geldi! Türkiye’nin en önemli çay üreticisi konumunda bulunan Çaykur, geçtiğimiz günlerde kuru çay fiyatlarına yüzde 24 oranında zam yaptı. Fethiye Belediyesi ise yapılan piyasaya gelen tüm büyük zamlara rağmen halk evlerinde çayın son 5 yıldır olduğu gibi 1 TL’ye satmaya devam edileceğini açıkladı.

Sıcaklarda serinletiyor: Fethiye’de kavun ve karpuz ilgi görüyor

Artan sıcaklıklardan dolayı halk serinletici çareler ararken kavun ve karpuza olan talep artmaya devam ediyor.

Marmaris merkezli deprem Fethiye’yi salladı

Marmaris’te 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi. Sarsıntı Fethiye’den de hissedildi…

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İndirim Protokolü İmzalandı

Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi ile Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında, İlçe Milli Eğitim personelinin ve ailelerinin hastane sağlık hizmetlerinden indirimli olarak yararlanmasına yönelik bir indirim protokolü imzalandı. Protokol, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur ve Fethiye Özel Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal'ın karşılıklı imzalarıyla yürürlüğe girdi. Müdür İlkay Şumur, protokolün Milli Eğitim Müdürlüğü ailesine hayırlı olmasını diledi.

Büyükşehir ve Fethiye Belediyesi Faralya’da Vatandaşları Dinledi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi Faralya Mahallesi’nde 1/5000 ölçekli nazım imar planı ile ilgili bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Başkan Karaca’ya doğum günü sürprizi

Fethiye Belediye Personeli tarafından Başkan Alim Karaca’ya, doğum günü sürprizi hazırlandı.

Yeniköy Mahallesinin İçme Suyu Hatları Yenileniyor

MUSKİ Genel Müdürlüğü Menteşe Yeniköy Mahallesindeki içme suyu hatlarını yenileyerek bölgeye verilen içme suyu miktarını iki katına çıkaracak. 

Çalış-Der Başkanı Ay’dan, Fethiye Kaymakamı Ertaş’a ziyaret

Çalış Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Mete Ay, dernek yönetim kurulu üyesi Hüseyin Küp ile birlikte Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Ertaş’a bilgi verdiler.

Fethiye Kabotaj Bayramı Çeşitli Etkinliklerle Kutlanacak

Fethiye’de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, çeşitli tören ve etkinliklerle kutlanacak.

Fethiye’de bayram öncesi bıçaklar hazırlanıyor

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Kurban Bayramı’na sayılı günler kala bıçak bileme işlemleri devam ediyor. Fethiye’de yaklaşık 40 yıldır bıçak bileme işiyle uğraşan Mevlüt Şık açıklamalarda bulundu.

Ördek Adası etrafında temizlik çalışması yapıldı

Fethiye Belediyesi ve KAYDEM işbirliği içerisinde vatandaşların katılımıyla Kuş Cenneti ve Ördek Adası etrafında temizlik çalışması yapıldı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden YKS Öğrencilerine Destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi, 08 - 09 Haziran 2024 tarihlerinde yapılacak Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS) için öğrenciler resmi plakalı toplu taşıma araçlarından ücretsiz olarak yararlanacak, ayrıca sosyal yardım alan ailelerin çocukları ve ihtiyaç sahibi gençlerin 2024 yılı üniversite sınavı başvuru ücretleri de büyükşehir belediyesi tarafından karşılandı.

Akaryakıtta çifte indirim!

Cuma gününden geçerli olmak üzere benzin grubunda 1 lira 25 kuruş, motorin grubunda ise 1 lira 21 kuruş indirim bekleniyor. 

Toplam 4292 haber.