Gündem

Gündem Haberleri

Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Koronavirüs Önlemi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce tüm okul ve kurumlarda hijyen uygulamaları başlatıldı.

Vali Civelek İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajı Yayınladı

Muğla Valisi Esengül Civelek 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Menteşe 'de Kadın Polisler Unutulmadı

Menteşe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli kadın polislerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlanarak, polislere çeşitli hediyeler verildi.

'Başarmış Kadınlar' Hikayelerini Anlattı

Menteşe Belediyesi, Karya Kadın Derneği, Menteşe Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi Ortaklığında Hazırlanan ‘Kendi Hikayesini Yazan Kadınlar; Başarmış Kadınlar’’ söyleşi etkinliği Konakaltı Kültür Merkezinde yapıldı.

Vekil Demir, İstiklal Marşı’nın Kabulü Ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Mesajı Yayımladı

AK Parti Muğla Milletvekili M. Yavuz Demir, 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabul edilişinin 99’uncu yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Otogarda Koronavirüs Önlemi

Türkiye'de ilk Koronavirüs vakasının tespit edilmesinin ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin 13 ilçede otogarlar, toplu taşıma araçları, haller ve ödeme noktalarında dezenfekte önlemleri arttırıldı.

Final Akademi 'Sağlık Önceliğimiz' Dedi

Muğla Final Akademi Okulu'nda kapsamlı temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapıldı.

Milas'ta Şehitler Unutulmadı

Milas Yörük Obaları Kültür Derneği tarafından, şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okutuldu, görevi başındaki askerlerimiz için ise dualar edildi.

Marmaris’in Söğüt Mahallesinde halk toplantısı yapıldı

Marmaris İlçesi Söğüt Mahallesinde, Kaymakam Ertuğ Şevket Aksoy başkanlığında halk toplantısı gerçekleşti.

Uçak; “Çözüm Üreten, Alternatif Sunan Bir Sendikayız”

Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak Milas’ta üye ziyaretleri gerçekleştirirken, sendika olarak çözüm üreten ve alternatif sunan bir sendika olduklarını açıkladı.

Sakar Rampasında Görüş Mesafesi Düştü

Ula-Gökova kavşağı arasında yer alan Sakartepe rampasında sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye kadar düştü

Bodrum Belediye Başkanı Aras, Türkiye’nin Pozitif Belediye Başkanı Seçildi

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Radyo Evi Derneği (RADEV) tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen RADEV Artı Ödülleri’nde ‘çevre’ alanında Türkiye’nin Pozitif Belediye Başkanı seçildi.

Yeşilay Derneği’nden Vali Civelek’e Ziyaret

Yeşilay Derneği Muğla Şube Başkanı Şadi Pirci, dernek yönetim kurulu üyeleriyle birlikte 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle Muğla Valisi Esengül Civelek’i Makamında ziyaret etti.

“Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları” Temalı Fotoğraf Sergisi Düzenlendi

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla “Güçlü Türkiye’nin Güçlü Kadınları” temalı fotoğraf sergisi düzenlendi.

Hayvancılık İçin Muğla’da Yeni Adımlar Atılıyor

Muğla Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Veteriner Fakültesi işbirliğinde, Milas Süt Üreticileri Birliği’nin katkılarıyla, “Hastalıklardan Ari İşletme Projesi Çalışmalarında Sorunlar ve Çözüm Önerileri” çalıştayı, Bodrum’da iki gün süren grup çalışmalarının ardından sona erdi.

Hükümlü Annelerin Çocukları İçin Şarkı Söylediler

Bodrum’da 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında anlamlı bir konser verildi. Ayvalık Açık Tip Cezaevi Kadın Hükümlülerin Çocukları için oyun evi yapımı masraflarını karşılamak amacıyla gerçekleşen "Ona Ses Ol" projesi kapsamında Mandalin’de gerçekleştirilen konsere ilgi yoğun oldu.

Rektör Çiçek, Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Çiçek, Fen ve Edebiyat Fakülteleri, öğrencilerle bir araya geldi. 

Ebeveynlere 'Çocuğa Sınır Koyma' Eğitimi

Menteşe Belediyesi tarafından 3-6 yaş arası çocuğu olan ebeveynlere ‘Çocuğunuza Sınır Koyma' eğitimi verildi.

AK Parti'de İlk İlçe Kongresi Dalaman İle Başladı

İdlib'de rejim unsurlarınca Türk Askerine yönelik yapılan saldırı nedeniyle ertelenen Ak Parti Muğla ilçe kongreleri Dalaman ile başladı.