Gündem

Gündem Haberleri

Tüm Lokanta, Restoran İle Pastanelerin Oturma Alanları Kapatıldı!

Tüm lokanta, restoran ile pastanelerin oturma alanları koronavirüs tedbirleri kapsamında bu geceden itibaren kapatıldı. Lokanta ve restoranlar paket servis ve gel/al hizmeti verebilecek.

Menteşe Belediyesi "Bir Telefon Kadar Yakınız, Birlikte Başaracağız"

Menteşe Belediyesi'nde açıklama "Bir Telefon Kadar Yakınız, Birlikte Başaracağız"

Menteşe'de Yaşlıların Market Alışverişini CHP'li Gençler Üstlendi

Koronavirüsten daha çok etkilenen yaşlıların evlerinden çıkmamaları için CHP Menteşe İlçe Başkanlığı Gençlik Örgütü kolları sıvadı.

Muğla'da Su Faturalarında Son Ödeme Tarihi Ertelendi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından su kesme işlemlerinin 2 ay ertelenmesinin ardından bu kez Şubat ayına ait su faturalarının son ödeme tarihleri 20 Nisan'a kadar ertelendi.

Berberler ve Kuaförler Kapanıyor

FERDİ YAVUZ- Muğla Berberler ve Kuaförler Esnaf Sanatkarlar Odası aldığı kararla berber ve kuaförler Pazartesi'den itibaren, 1 Nisana kadar kapanacak.

İnan ve Yönetimi Güven Tazeledi

Kısa süre önce kurulan ve kurucu başkan olarak göreve başlayan Hakan İnan, Muğla Optisyen- Gözlükçüler Odasının ilk seçimli genel kurulunda üyelerin oylarıyla başkan seçildi.

Ortaca Polisinden Korona Virüs Bilgilendirmesi

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de vakaların görüldüğü Korona virüs önlemleri kapsamında, Ortaca İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği personellerince, İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen vatandaşlara bilgilendirici broşür dağıtıldı.

Marmaris'te AK Partili Gençlerden Örnek Davranış

AK Parti Marmaris İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ceyhun Gökmen’in talimatıyla 70 yaş ve üzerindeki vatandaşları evlerinde ziyarete gitti.

Umre'den Muğla’ya Gelen 36 Kişi Karantinaya Alındı

FERDİ YAVUZ- Muğla'ya geçen hafta Cuma günü, Umre'den 36 kişinin geldiği, gerekli tedavilerinin ardından vatandaşların evlerinde karantinaya alındığı öğrenildi.

81 İl Valiliğine Koronavirüs Genelgesi 

İçişleri Bakanlığınca 81 İl Valiliğine gönderilen “Corona virüs Tedbirleri” genelgesi kapsamında 15-18 Mart tarihleri arasında ülke genelinde 149 bin 382 işyeri, geçici süreliğine faaliyetlerine ara verdi. Korona virüs tedbirlerine uymayan işyeri işletmecileri hakkında TCK’nın ilgili maddelerine göre Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunuldu.

Muğla'da Koruyucu Maske Üretimi Başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Korona Virüs önlemleri kapsamında Menteşe Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Muğla Olgunlaşma Enstitüsü'nde koruyucu maske üretimi başladı.

Muğla’da Toplu Ulaşım Kullanımı Yüzde 42,30 Azaldı

Muğla’da mecbur kalmadıkça dışarı çıkmayın çağrısı karşılığını buldu. Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada il genelinde toplu ulaşımı kullananların sayısı yüzde 42,30 oranında azaldı.

Cuma Namazı Kılınmayacak

Diyanet İşleri Başkanlığı, Cuma günü camilerin kapalı tutulmasına ve Cuma namazı için sela okunmamasına karar verdi.

Ortaca Slow Food Festivali Ertelendi

Ortaca’da “Tarladan Sofraya, Gocamandan Toruna” sloganıyla 18-19 Nisan’da yapılması planlanan Slow Food Festivali, Koronavirüs tedbirleri kapsamında ertelendi.

Marmaris Semt Pazarında Elle Temas Yok

Marmaris Belediyesi, Korona virüsü salgınına karşı alınan önleyici tedbirler kapsamında semt pazarındaki tüm gıdaların poşetlenerek satılması kararı aldı.

Güllük Limanı’nda Her Türlü Önlem Alınıyor

Mandalya Liman Hizmetleri Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Balkır, İtalya ve İspanya bağlantılı ihracat gemilerinin personeli için bilgilendirme açıklaması yaptı. Balkır, 8 kurumdan oluşan kriz masası kurduklarını ve koordineli olarak çalıştıklarını bu kapsamda da her türlü önlemi aldıklarını duyurarak, “Bu konuda gerekli duyarlılığı gösteriyoruz. İnsanlarımız rahat olsun" dedi.