13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali başlıyor

Fethiye'nin önemli festivallerinden olan 13. Yeşilüzümlü yöresi, dastar ve kuzugöbeği mantar festivali, 19-20-21 Nisan tarihlerinde yapılacak.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Yeşilüzümlü'nün kuzugöbeği mantarı ve yöreye has dastar dokumacılığının tanıtılıp sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla ayrıca yöreye has Üzümlü şarabının kalitesinin arttırılarak markalaştırılmasını gündeme taşımak için geleneksel hale getirilen festivalde, bu yıl da dolu dolu 3 günlük etkinlikler hazırlandı. Fethiye Belediyesi'nin öncülüğünde19-20-21 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek 3 gün sürecek festival, konferanslardan yarışmalara, eğlenceden klasik müzik dinletisine kadar yoğun bir program eşliğinde oluşuyor. 

FESTİVAL COŞKUYLA UTLANACAK

13. Dastar ve Kuzugöbeği Mantar Festivali, her zaman olduğu gibi rengârenk geçecek. Gün boyu stantların açık olacağı, geleneksel davul zurna ve delbek sanatçılarının yanı sıra; çeşitli etkinliklerin yer alacağı festivalde, akşam konserleri de gerçekleşecek. 20 Nisan Cumartesi Sakiler Grubu, 21 Nisan Pazar günü ise Necati ve Saykolar sahne alacak.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN