Başkan Esat Bakırcı, 'Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk'

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 35.Hafta müsabakasında Fethiyespor, konuk ettiği Isparta 32 Spor'u 5-0 mağlup etti. Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

TFF 2.lig Kırmızı Grup takımlarından Fethiyespor, sahasında konuk ettiği Isparta 32 Spor'u Nurettin, Murat Yılmaz, Ramazan Çevik ve Ahmet Dereli'nin (2) attığı gollerle 5-0 mağlup etti. Haftalar sonra evinde farklı kazanan Fethiyespor düşme hattından iyice uzaklaştı.  Mücadelenin ardından Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı açıklamalarda bulundu.
“Farklı galip gelince ayrı mutlu olduk”
Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Gelip gelmek istiyorduk, önemli olan da oydu. Farklı galip gelince de ayrı mutlu olduk.  Gelen herkese çok teşekkür ediyorum. Sezonda hemen hemen, bugün de gelen galibiyetle atlayışı sağladık. Ama daha 3 tane maçımız var, en iyi şekilde de onlara da hazırlanıp en iyi şekilde bitirmek istiyoruz. Herkesin bu takıma sahip çıkması lazım. Belediyemiz, esnaf hastanemiz, yönetim kurulumuz gerekeni yapıyor. Yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum. Bütçeler çok farklandı. Zor ayakta duruyoruz onun için gelecek sezon herkesin  Fethiyespor’a gönül vermelerini istiyoruz” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN