Başkan Arıkan: Galatasaray derbiyi kazanmasını bilecektir

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Rams Park'ta oynanacak mücadeleyi Arda Kardeşler yönetirken yardımcılıklarını ise Mehmet Emin Tuğral ve Süleyman Özay üstlenecek. Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emrecan Arıca, yarın oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ile ilgili açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Okan Buruk’un öğrencilerine şampiyonluk için bir puan yeterken Fenerbahçe ise deplasmandan galibiyetle dönerek şampiyonluk ümitlerini son haftaya taşımak istiyor. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesinde gözler golcülerde olacak. 36 hafta geride kalırken gol krallığı yarışında İcardi’nin 23 ve Fenerbahçeli Dzeko’nun 20 golü bulunuyor. . Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emrecan Arıca, yarın oynanacak olan Galatasaray – Fenerbahçe derbisi ile ilgili açıklamada bulundu.

“Mayıs’lar bizim…”
Fethiye Galatasaraylılar Derneği Başkanı Emrecan Arıca,“ Yarın derbi günü. Belediğimiz gün geldi. Güzel bir lig geçirdik. Mayıs ayları bizimdir. Galatasarat finalleri kazanan bir takım. Yarın bizim için bayram. Ezeli dostumuz ile yarın karşı karşıya geleceğiz. Fethiye’den de bir grup maç için İstanbul’a gitti. 1 veya 3 puan şampiyonluk için bize yetecek. Fethiye’de ki taraftarla Puerto Restoran’da karşılaşmayı takip edecek. Maçtan sonra da Dikmen Döviz önünde buluşma olup kutlama başlayacak. Dernek olarak yaptığımız görkemli bir meşale şovu var. Bunu da karılaşmayı kazandığımız veya berabere kaldığımız takdirde yapmayı planlıyoruz. Kordon boyunca güzel bir meşale şovu yapacağız. Görüntüleri de ulusal medyada paylaşacağız. Mayıs ayına geldiğimizde Galatasaray girdiği tüm finalleri kazanıyor, Mayıs’lar bizim…”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN