Dünya

Dünya Haberleri

Cami Mahallesi Eski Muhtarı Son Yolculuğuna Uğurlandı

Fethiye'nin Cami Mahallesi'nde geçmiş dönemlerde mahalle muhtarlığı görevinde bulunmuş olan Gürsel Selim Balcı dualarla son yolculuğuna uğurlandı

BAŞKAN DEMİR'DEN 19 MAYIS MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

KARACA’DAN 19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımlayan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “19 Mayıs; Türk ulusunun silkinerek aslına dönmesinin başlangıç günü olarak, tarihe damga vurduğumuz bir gündür” ifadesini kullandı.

BAŞKAN OTGÖZ: “ENGELLİ BİREYLERİMİZİN SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN YANLARINDAYIZ”

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz; “Yaşama sevinci ile hayata tutunan bütün engelli kardeşlerimizin sadece bir gün değil her gün yanlarındayız” dedi.

TÜRK CUMHURİYETİ ÇOCUKLARINDAN KAYMAKAMA ZİYARET

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Bahar Bayramı kapsamında düzenlenecek olan Uluslararası Halk Oyunları Festivali için Türk Cumhuriyetleri’nden gelen halk oyunları ekipleri Kaymakam Balcı’yı ziyaret etti.

23 NİSAN KUTLAMALARI AVM’DE DEVAM ETTİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında etkinlikler devam ediyor. Etkinlik kapsamında Özle Girne Koleji Fethiye Kampüsü katkıları ile kutlamalar için Fethiye’ye Litvanya, Moldova ve Ukrayna’dan gelen ekipler Fethiye Erasta Alış Veriş Merkezi’nde çeşitli dans gösterileri sergiledi.

İBRAHİM GÜL ANAOKULU’NDAN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü, İbrahim Gül Anaokulu’nda coşku ve gururla kutlandı.

BAŞKAN OTGÖZ, ÇOCUKLARIN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile birlikte AK Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından Seydikemerli öğrencilere gönderilen satranç takımını öğrencilere hediye etti.

SEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü, Seydikemer’de de coşku ve gururla kutlandı.

FETHİYE BAYRAMI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi kutlamaları Çelenk Sunma Töreni ile başladı. Çelenk Sunma Töreni’nin ardından Özgecan Anıtı’ndan başlayan kortej yürüyüşü Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Beşkaza Meydanı’nda devam eden etkinliklerde çocuklar gönüllerince eğlendiler.

CHP’DEN ÇELENK SUNMA TÖRENİ

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Teşkilatı tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile Beşkaza Meydanı’nda düzenlenen Çelenk Sunma Töreni ardından Cumhuriyet Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi. Düzenlenen törene İyi Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’da katıldı.

ÇOCUKLAR BAYRAMLARINI KUTLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı’nda etkinlik düzenlendi.

KAYMAKAM BALCI’DAN 23 NİSAN MESAJI

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Kaymakam Balcı mesajında “Kurtuluş Mücadelemizde büyük rolü olan ve demokrasi tarihimizin temelini oluşturan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıldönümünde, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı ortak bir coşkuyla kutluyoruz” dedi.

SEYDİKEMER’DE BELEDİYE BAŞKAN KOLTUĞUNA ÖĞRENCİLER OTURDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Seydikemer Belediye Başkan Vekili Harun Hıra, başkanlık koltuğunu öğrencilere bıraktı.

FETHİYE ÇOCUK FESTİVALİ AÇILIŞ YAPTI

13. Uluslararası Fethiye Çocuk Festivali Açılış yaptı. Açılış kapsamında Beşkaza Meydanı’nda Türkiye’den ve çeşitli ülkelerden gelen çocuk dansçılar hünerlerini sergiledi.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji’nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayıp Beşkaza Meydanı’nda son buldu.

Yürekli Ailesinin Yaralarını Saracağız

Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Ersöz, Karabağlar Yaylası Kır Kahvesi mevkiinde evleri yanarak zarar gören Yürekli ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. 

Kayaköy 'Kesin korunacak hassas alan' ilan edildi

Kayaköy ve Gemiler Koyu Çevresi, kesin korunacak hassas alan olarak tescil ve ilan edildi.

Babadağ'dan 162 Bin 776 Kişi Uçtu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Dünya’nın en önemli yamaç paraşütü merkezlerinden biri olan 1965 rakımlı Babadağ’dan geçen yıl 166 bin 701 kişi yamaç paraşütüyle uçuş yaptı.

Toplam 19 haber.