SEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 102. yıl dönümü, Seydikemer'de de coşku ve gururla kutlandı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediye Hizmet Binası bahçesindeki Atatürk Anıtı önünde gerçekleşti. Törene; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Ramazan Kaynak, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, CHP Seydikemer İlçe Başkanı Cemil Daydır, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, İYİ Parti Seydikemer İlçe Başkanı Sevgi Nurten Güler, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı ve meclis üyesi Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye meclis üyeleri, Seydikemer İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Ercan,  Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürü Engin Maraşlı, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş, Fethiye-Seydikemer Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven, Belediye Birim Müdürleri, daire amirleri ile törende görevli öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Tören, saygı duruşunda bulunulup ve İstiklal Marşı'mızın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San’ın görevli öğrenciler eşliğinde Atatürk Anıtı'na çelenk bırakmasıyla başladı. 
Atatürk Anıtı’ndaki törenin ardından Seydikemer Kapalı Spor Salonu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen programa geçildi. Programda Kaymakam Büyüker ve Başkan Otgöz halkın ve çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Daha sonra Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı’mız okundu.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü San’ın konuşmasının ardından Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Ezel Çatal, 23 Nisan şiirini okudu.
Daha sonra Seydikemer Anaokulu, Gerişburnu Ömer Aygün İlkokulu, Seydikemer Şehit Gürcan Akan İlkokulu öğrencileri tarafından hazırlanan müzikli dans gösterileri, jimnastik ve halk oyunları gösterisi sergilendi. 
SEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDISEYDİKEMER'DE 23 NİSAN COŞKUSU YAŞANDI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN