ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı kutlamaları kapsamında Özel Fethiye Girne Koleji'nin organize ettiği kortej yürüyüşü düzenlendi. Yürüyüş Özgecan Anıtı'ndan başlayıp Beşkaza Meydanı'nda son buldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı düzenlenen değişik etkinlikler ile kutlanacak. Kutlama etkinlikleri Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, FETAV, ADD, FEFSAD ve Özel Fethiye Girne Koleji katkıları ile gerçekleştirilecek.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri Özel Girne Koleji Fethiye Kampüsü tarafından düzenlenen kortej yürüyüşü ile başladı. Etkinliğe Fethiye Kaymakamı Alper Balcı’da katıldı. Yürüyüşte Türkiye’nin yanı sıra Ukrayna, Litvanya ve Moldava’dan öğrencilerde yer aldı. Fethiye Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleşen yürüyüş Özgecan Anıtı’ndan başlayan yürüyüş Beşkaza Meydanı’nda sona erdi. Renkli görüntülere sahne olan yürüyüşün ardından Özel Girne Koleji Fethiye Kampüsü tarafından hazırlanan gösteriler Beşkaza Meydanı’nda sahnelendi.

ÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADIÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADIÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADIÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADIÇOCUKLARIN BAYRAMI KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ İLE BAŞLADI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN