Turizm

Fethiye ve Bölgenin Turizm Haberleri

Turizm Haberleri

Turizm Ekstra Cuma günü FRT TV’de başlıyor

FRT TV ekranlarında yayınlanacak olan Turizm Ekstra programının ilk bölümü 19 Temmuz Cuma günü saat 21.00’da sizleri bekliyor…

MTS Globe Yönetimi Başkan Karaca’yı ziyaret etti

MTS Globe Yönetim Kurulu üyeleri, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiye turizmine verdiği katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi.

Büyükşehir Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü Seferleri Başladı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi Marmaris-Fethiye Deniz Otobüsü seferlerinin ilki  Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ev sahipliğinde Marmaris Limanı’nda başladı. 

Aydın-Muğla Deniz Otobüsü Seferleri Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda Başladı 

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri hizmeti açılışı CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Didim’den başladı. 

Bayram’da Saklıkent Kanyonu’na Ziyaretçi Akını

Seydikemer Belediyesi’ne bağlı Saklıkent Kanyonu, Kurban Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Çalış Plajına Yoğun İlgi

Fethiye'nin dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Çalış Plajı, tatilcilerin vazgeçilmez noktası oldu. Dokuz günlük bayram tatilini fırsat bilen tatilciler, Çalış Plajı'na akın etti.

Akmaz Plajında Bayram Yoğunluğu

Fethiye Belediyesi çatısı altındaki Fethiye Belediye Hizmetleri Turizm ve Ticaret A.Ş. tarafından 2022 yaz aylarında işletilmeye başlanan Akmaz Halk Plajı ve mesire alanı, yenilenen konsepti ve uygun fiyatlarıyla hem yerli hem de yabancı turistlerin ilgi odağı oldu.

Fethiye’de Halk Plajlarına Yoğun İlgi

Bayram tatili yoğunluğu bayramın dördüncü gününde de devam ediyor.Fethiye’de bulunan ücretsiz halk plajları tatilcilerle doldu taştı

Karaot Plajı yeni sezona hazır

Fethiye Belediyesi tarafından işletilen ve ekolojik konseptiyle de beğeni toplayan Karaot Plajı yaz sezonuna hazır. Aynı zamanda caretta carettaların da yaşam yeri olan bu plaj vatandaşlar tarafından beğeni topluyor.

Harika denizi ile mest ediyor: Gerence Akvaryum Koyu

Bazı kişiler otellerde kalarak yaz tatilini devam ettirmek istese de bazıları kamp yaparak daha fazla maceranın olduğu bir tatil istemektedirler. Koylar özellikle kamp yapmak isteyenler tarafından tercih edilen alanlardan biri olmaktadır. Gerence koyu da bu bağlamda ele alınmaktadır. 

Günel, ‘Bayram için rezervasyonların iyi olacağını düşünüyorum’

Kurban Bayramı’na az bir zaman kala Fethiye’de hizmet veren otellerde rezervasyon oranları artmaya başladı. Ölüdeniz Oyster Residences işletmecisi Günsenin Günel ise konuyla ilgili açıklamada bulundu.

Kumburnu Plajı her yıl binlerce misafir ağırlıyor

Fethiye’de bulunan Ölüdeniz Kumburnu Plajı, Türkiye’nin turizmdeki tanıtım yüzlerinden bir tanesi. 23 yıldır mavi bayraklı Kumburnu Plajı, her yıl binlerde yerli ve yabancı misafiri ağırlıyor

Tatilcilerin tercihi Fethiye Ölüdeniz

Fethiye’de hava sıcaklıklarının 30 dereceyi bulmasının ardından plajlarda doluluk oranı artmaya başladı. İstanbul’dan Fethiye’ye tatil için gelen Aslı Hanım ise Ölüdeniz Kumburnu plajını çok beğendiğini söyledi.

Aybars, ‘Ölüdeniz, Muğla’nın en güzel yeri arasında’

Fethiye’de havaların ısınmasıyla birlikte tatil yapmak isteyenlerin tercihleri arasında yer almaya başladı. Dünya’nın sayılı güzellikleri arasında yer alan Ölüdeniz Kumburnu ise her sene olduğu gibi bu senede yerli ve yabancı misafirlerin uğrak noktası.

Avcı, ‘Çalış’a güzel yatırımlar yapıldı’

Havaların ısınmasıyla yerli ve yabancı turistin tercihi haline gelen Türkiye’nin tatil cenneti Fethiye, vatandaşlara çeşitli imkânlar sunuyor. Doğasıyla ve deniziyle hayran bırakan Fethiye, Çalış plajı, Ölüdeniz bölgesi gibi yerlerle de vatandaşa çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor.

Özmen, ‘Fethiye’ye tatil için geldim’

Havaların ısınmasıyla birlikte Fethiye’de turizm sezonu başladı. Ankara’dan Fethiye’ye tatil için gelen Yener Özmen ise, Fethiye’ye hayran kaldığını belirtti.

Sireilles, Turizm Sezonu Açıldı

Fethiye’de geçtiğimiz yıllara göre bu sezonun daha iyi geçeceği tahmin ediliyor. İşletmeci Ghislain Charles Sireilles, bu sene Fethiye turizm sezonu hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu.

Uludağ Seyahat vatandaşların hizmetinde

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Uludağ Seyahat yeni yazıhanesi ile birlikte vatandaşların her daim hizmetinde. Uludağ Seyahat; Aydın, İzmir, Manisa, Akhisar, Balıkesir, Bursa, Gebze, Balıkesir, Susurluk, Bandırma, Gönen, Biga, Çan ve son olarak İstanbul’a ulaşım sağlıyor.

FETMOD üyesi otel ön büro ekipleri ve yöneticileri buluştu

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından Mancero Restoran'da kahvaltı programı düzenlendi. Derneğe üye otellerin ön büro ekipleri ve yöneticilerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Bizi keyifli bir sezon bekliyor’ dedi.

Toplam 150 haber.