Fethiye'de High Q People açıldı

High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye'de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

İş ve cafe ortamını bir araya getiren, hem çalışırken hem de sosyalleşmeyi ön plana çıkarmayı hedefleyen High Q People, Akarca Mahallesi Namık Kemal Caddesi no:72/A Fethiye’de hizmete açıldı. Açılış programına Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye Belediye Başkan Vekili Tuğçe Doğu ve çok sayıda davetli katıldı.

Fethiye'de High Q People açıldı
Açılış programına katılan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye’ye yakışan bir konsept olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.
“İş ve cafe ortamını bir araya getirdik”
İşletmeci Mesut Yıldırım ise, “Uzun uğraşlar verdiğimiz projenin sonuna geldik. Burada hem cafe hem de iş ortamını bir araya getirdik. İş ve sosyalliği buluşturacak bir alan sağladık. Hem çalışılabilecek hem de çay, kahve içilebilecek bir ortam hazırladık. Ön tarafta çalışmak isteyenler için ücretsiz hizmet veriyoruz. Arka tarafta da özel çalışma odaları var. Hepimize hayırlı olsun.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN