Gündem

Gündem Haberleri

Doktor Başkan, Tıp Bayramını Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, sağlık alanında çalışan bütün sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Minik Öğrencilerden Mehmetçiğe Anlamlı Destek

Ortaca Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye’nin İdlib kentinde başlattığı Bahar Kalkanı Harekatına destek için etkinlik yaptı. İlkokul öğrencileri, Bahar Kalkanı Harekatına destek amacıyla atık malzemeler kullanarak Türk Askeri figürü yaptılar.

Ortaca CHP’den Şehitler İçin Lokma Hayrı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ortaca İlçe Başkanlığınca, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için lokma döktürüldü.

Ortaca Ülkü Ocakları Şehitler Anısına Fidan Dikti

Ortaca Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı şehitler anısına fidan dikti.

Marmaris’te dezenfekte çalışmaları devam ediyor

Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, halkın daha sağlıklı ortamlarda yaşaması amacıyla ilçe genelinde umuma açık yerlerde dezenfekte çalışmalarına davam ediyor. Program dahilinde çocuk parkları ve camile dezenfekte edildi.

Budanan zeytin ağaçları, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek

Bodrum Belediyesi, kendi mülkiyetindeki arazilerde bulunan zeytin ağaçlarında budama sonrası elde edilen odunları, ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya başladı.

Özer; "Bodrum değil, Milas Bodrum Havalimanı"

Milas Ticaret ve Sanayi Odası, ilçe sınırları içinde bulunan Milas Bodrum Havalimanın adının bazı uçak firmaları tarafından sadece "Bodrum Havalimanı" olarak kullanılmasına tepki göstererek havalimanın adının tam ve eksiksiz bir şekilde "Milas Bodrum Havalimanı" olarak kullanılmasını istiyor.

Bodrum sokakları köşe bucak dezenfekte ediliyor

Turizmin gözbebeği olan Bodrum Türkiye’de 2 koranavirüs vakasının ardından temizliklerin yanı sıra dezenfekte işlemlerini 2 katına çıkardı. Bodrum Belediyesi temizlik işleri Bodrum’u köşe bucak dezenfekte etmeye başladı.

Okullar Tatil Edildi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'dan son dakika açıklamaları geldi. İbrahim Kalın okullar tatil olacak mı? sorusunun yanıtını canlı yayında verirken, spor müsabakaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu.

‘Pis Kokuları Defetme Sanatçısı'nın Kolonyaları Tükendi

FERDİ YAVUZ- Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyaya yayılan yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbir amaçlı kullanılan kolonyanın üretimine esnaflar yetiştirmeye çalışıyor. Vatandaşlar tarafından kolonyanın, Koronavirüs’e karşı tedbir amaçlı kullanılmasıyla, üreticiler siparişleri yetiştirmekte güçlük çekmeye başladı.

Bodrum’da Mart Ayında Deniz Keyfi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, sıcak havayı fırsat bilenler denize girerek serinledi.

Mete, İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Mesajı Yayımladı

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, 12 Mart İstiklal Marşı’nın TBMM’de kabul edilişinin 99’uncu yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Eczanede Tükendi, Vatandaş Hırdavatçıya Yöneldi

Virüse karşı önlem amacıyla eczanelerde maske bulamayan vatandaşlar hırdavatçılarda satılan ve inşaatta sektöründe kullanılan toz maskesine yöneldi.

Muğla Tazelenme Üniversitesi'nde Derslere Ara Verildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Türkiye'de ilk Coronavirüs vakasını açıklamasının ardından Muğla Tazelenme Üniversitesi'nde derslere tedbir amaçlı iki hafta ara verildi. Ayrıca bu sürenin uzatabileceği belirtildi.

Acarlar A.Ş Araç Filosunu Ford'la Yeniledi

Toptan gıda, içecek ve temizlik ürünleri sektöründe Muğla'nın en büyük firması olan Acarlar A.Ş, araç filosunu Ford Courier’ler ile yeniledi. Ford Helvacıoğlu'ndan 122 adet araç satın alan Acarlar A.Ş, önceki gün ilk grup araçları törenle teslim aldı. Ford Helvacıoğlu'nun Bayır'daki tesislerinde gerçekleşen teslimat töreninde Acarlar A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Sinan Acar, Helvacıoğlu A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Melih Ünal ve Ford Helvacıoğlu Genel Müdürü Mehmet Ünal hazır bulundu.

Yerli ve milli maket

Cumhurbaşkanı tarafından 27 Aralık’ta tanıtılan yerli otomobilin ilk maketi Muğla’nın Dalaman ilçesine Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından yerleştirildi.

Menteşe 'de Kadın Polisler Unutulmadı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü ülke genelinde olduğu gibi Muğla’nın Menteşe İlçesinde de düzenlenen birbirinden farklı etkinliklerle kutlandı.