Gündem

Gündem Haberleri

Başkan Akkaya, Kadınlara Karanfil Verdi

8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında Ula Belediye Başkanı İsmail Akkaya, ilçe merkezinde kurulan halk pazarında kadınlara karanfil dağıttı.

Kayabaş, “Aday Değilim”

AK Parti’de Muğla Milletvekili adaylığı ve geçtiğimiz dönem Fethiye Belediye başkan adayı olan Fethiye Belediye eski meclis üyelerinden Muhittin Kayabaş AK Parti İlçe Başkanlığı için aday olmadığını ifade etti. Muhittin Kayabaş ileride AK Parti Muğla Milletvekili adaylığını düşündüğünü şu anda ilçe başkanlığı görevinde aday olmayacağını söyledi.

Milletvekili Gökcan “Kadınlar Ezelden Beri Koca Bir Mirasın Taşıyıcıdır”

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan; “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”  nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürün’den Kadınlar Günü Mesajı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün fikirleri, vicdanları, emekleri ve yetiştirdikleri insanlar ile dünyanın daha yaşanır bir yer olmasını sağlayan bütün emekçi kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Muğla’nın Göç Bilançosu Açıklandı

TÜİK’in açıkladığı göç istatistiklerine göre, Muğla 2018-2019 döneminde 42 987 göç aldı, 36 210 göç verdi.

Vali Civelek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutladı

Muğla Valisi Esengül Civelek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Başkan Aras: Bodrum yolları, sezona kadar hazır olacak

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kazı çalışmaları ve aşınma nedeniyle bozulan yolların, mevsim şartlarının uygun hale gelmesiyle birlikte asfaltlamaya başlayacağını kaydetti.

Bodrum iskelelerine standart geliyor

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Türkbükü Mahallesinde incelemelerde bulunarak mahalle esnafı ile bir araya geldi. Bodrum’da ‘iskele’ konusuna bir standart getirmek için çalışmalara başlayacaklarını belirten Aras, “Bırakın insanların ayağına kum değsin, doğamızı tahrip etmeyelim” diye konuştu.

Güney Ege 11. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı

Güney Ege 11. Uluslararası Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Muğlaspor, Şehitler İçin Lokma Döktürdü

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Muğlaspor Kulübü yönetimi tarafından, Suriye'nin İdlib kentinde rejim unsurlarının saldırısı sonucu şehit olan askerler için lokma döktürüldü.

Eğitim Sen Muğla Şube Başkanlığına Birdal Savran Seçildi

Muğla Eğitim Sen'in 7 kişilik yeni yönetiminin belirlendiği 11'inci Olağan Genel Kurulun ardından görev dağılımı yapıldı. Buna göre Birdal Savran Eğitim Sen Muğla Şube Başkanı seçildi.

TMMOB "İş Cinayetlerine Son"

Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Muğla İl Koordinasyon Kurulu tarafından "3 Mart İş Cinayetlerine Karşı Mücadele Günü”nde basın açıklaması yapıldı.

Milas Belediyesi Şehitlik Anıtını yarım bıraktı

Milas’ta şehit yakınlarının ve gazilerin talebi doğrultusunda, 2016 yılında yapımına başlanan 'Milas Şehitler Anıtı' Milas Belediyesi tarafından yarım bırakıldı. 4 yıl yapılması beklenen yarım kalmış anıt ve çevresi Milas Belediyesi'nin duyarsızlığı nedeniyle adeta mezbelelik bir hal alırken, vatandaşlar Belediye Başkanı Muahmmet Tokat'ı göreve davet etti.

Marmaris'te 'Şehitlere Saygı' yürüyüşü

Muğla'nın Marmaris ilçesinde "Şehitlere Saygı, Kahraman Ordumuza Destek Yürüyüşü" yapıldı. Çeşitli sibil toplum örgütleri tarafından organize edilen yürüyüşe vatandaşlar da yoğun destek verdi.

Ege kıyılarının su üstü, dünya zenginlerini cezbediyor

Dünyanın pek çok bölgesinde korana virüsü nedeniyle insanlar bulunduğu bölgeden ayrılmamayı tercih ederken, Türkiye hem yer ütündeki cazibesi hem de su üstündeki cazibesi ile dünya zenginlerinin en çok tercih ettiği ülkelerden biri haline geldi.

Meteoroloji Uyardı !

Muğla bölgesinde, kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Muğla bölgesi için kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. 

Milas'ta şehitler ruhuna Kur'an tilaveti

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfında İdlib'de şehit olan Mehmetçikler için Kur'anı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar edildi.

Fırtına Mültecilere Geçit Vermiyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde gece saatlerinde başlayan gün içerisinde şiddetini arttıran fırtına hayatı olumsuz yönde etkilemeye başladı. Ege açıklarında saatte 80 km hızla esen rüzgar nedeniyle karşıya yunan adalarına geçmek isteyen mültecilere de geçit vermedi.