Gündem

Gündem Haberleri

Binali Yıldırım “Yolları Böleriz, Ülkeyi Böldürtmeyiz”

28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım, Muğla’ya geldi. Yıldırım,  AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

30 BARO’dan Ortak Açıklama; “HSK Üyelerini İstifaya Davet Ediyoruz”

Aralarında Muğla Barosu’nun da bulunduğu; Adana, Amasya, Ankara, Ardahan, Artvin, Aydın, Bilecik, Balıkesir, Bingöl, Burdur, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Denizli, Düzce, Gaziantep, Hatay, Isparta, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Mardin, Mersin, Ordu, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tunceli, Van ve Yalova Baroları HSK üyelerini istifaya davet etti.

Görme Engelliler Derneği’nden Başkan Uzundemir’e Teşekkür

Türkiye Görme Engelliler Derneği, Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Muğla İl Av Komisyonu Toplandı

Muğla İl Av Komisyonu, 2020-2021 av sezonu öncesinde değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Binali Yıldırım: “Darbe söylentilerini çıkaranlar 15 Temmuz’u düşünsün”

AK Parti Muğla Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi salonunda yapıldı.

Milas Kent Konseyi'nin Teni Yönetimi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Olağanüstü genel kurul toplantısını gerçekleştirerek yeni yönetimini belirleyen Milas Kent Konseyi, ilk yönetim kurulu toplantısını yaptı.

Prof. Dr. Baldıran: “Kazı Evi Problemimiz Var”

Milas'ta bulunan İasos Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Asuman Baldıran, Milas Belediye Başkan Vekili Mustafa Özgülergil’i makamında ziyaret ederek, yürütülen arkeolojik kazılar hakkında bilgi aktardı.

Özlem Öğretmen Anısına Hatıra Ormanı Oluşturuldu

Muğla’nın Milas ilçesinde yürütülmekte olan Kitabım Kütüphanen Olsun eTwinning projesi kapsamında 26 Ağustos 2017 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden Havva Ersoy Anaokulu Öğretmeni Özlem Özdemir Ergin anısına hatıra ormanı oluşturuldu.

Binali Yıldırım AK Parti Muğla il Danışma Toplantısına Katıldı

28. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı ve son Başbakan Binali Yıldırım, Muğla İl Danışma Toplantısına katıldı. 

Anaokulu Öğrencilerinden Polis Merkezine Ziyaret

Sabri Acarsoy İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencileri, polisleri ziyaret ettiler.

Genç Ofis Üniversitede

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında Genç Ofis Protokolü İmzalandı.

Muğla Ülkü Ocakları Yeni Hizmet Binası Açıldı

Muğla Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışı yapıldı. Yıllardır özlemi çekilen ve Başkan Burak Demirel'in göreve gelmesi ile büyük çalışmalar sonucu yeni bir binaya kavuşan Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı oldukça yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Kuduzla Mücadele Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı yaban hayatında kuduz hastalığı ile mücadele amacıyla, 20 Şubat 2020 tarihi itibariyle; “Türkiye´ de Kuduza Karşı Ağızdan Aşılama Projesi´ni uygulamaya koydu.

Muğla’da En Popüler Bebek İsimleri Açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019 yılında doğan bebeklere en çok konulan isimleri duyurdu. Muğla’da geçen yıl doğan kız bebekler için Zeynep, erkek bebekler için Eymen en fazla tercih edilen isimler oldu.

Öğrenciler Fikirlerini Üniversite Yönetimine Aktardılar

Öğrencinin Sesi” grup toplantılarına “Kampüs Yaşamının Doyuruculuğu” ve “Fiziki Koşullardan Memnuniyet” konulu oturumlarla devam edildi.

Şehidin Anısına Sergi Açıldı

Şehit Polis Memuru Cavit Talay'ın anısına kilden heykeller sergisi açıldı.

CHP’li Erbay: Doğru yer burası değil

CHP Muğla Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu üyesi Av. Burak Erbay, Bodrum Turgutreis Mahallesi’nde yapımına devam edilen Sahil Güvenlik Komutanlığı’na ait liman inşaatı ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Başkanlardan Turgutreis Yaşam Merkezi’nde İnceleme

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras inşaatı devam eden Turgutreis Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.