Fethiye'de 'Turizm Koordinasyon Toplantısı'

Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde Fethiye Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda 'Turizm Koordinasyon Toplantısı' yapıldı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye’de “Turizm Koordinasyon Toplantısı” Devlet Su İşleri (DSİ) toplantı salonunda yapıldı. Fethiye Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen toplantıya STK temsilcileri, daire amirleri ve yetkililer katıldı. 
Yaz sezonu öncesinde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Fethiye’nin önemli bir destinasyona sahip olduğunu belirterek “Fethiye, Türkiye’nin incisi” dedi.
Turizm konusunda çeşitli konuların konuşulduğu ve Fethiye için yapılması gerekenlerin değerlendirildiği toplantıda açıklamalar yapıldı.

Fethiye'de 'Turizm Koordinasyon Toplantısı'

“Türkiye’nin incisi Fethiye”
Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, “Fethiye, Türkiye’nin incisi. Her geçen gün turizm potansiyeli de artıyor. Burası mükemmel bir bölge. Sezon öncesinde ise bir toplantı yapmak istedik. Çeşitli konuları konuşup Fethiye için yapılması gerekenleri yapacağız.”

Fethiye'de 'Turizm Koordinasyon Toplantısı'

“Turizm için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”
Fethiye Turizm Danışma Bürosu Şube Müdürü Saffet Dündar, “Turizm sezonunda alınabilecek tedbirler hakkında fikir alış verişinde bulunduk. Memleketimiz çok güzel. Turizm açısından da güzel bir konumda. Fethiye, 5 bin yıllık tarihiyle müthiş bir destinasyon. 12 ay turizm için çalışmaktayız. Sezon öncesinde de böyle bir toplantı yapmak istedik. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.”

Fethiye'de 'Turizm Koordinasyon Toplantısı'

“İlçemizde her türlü sor faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz”
Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, “İlçemizdeki her türlü spor faaliyetlerini gerçekleştiriyoruz. Spor faaliyetlerine destek veren herkese de çok teşekkür ediyorum. Fethiye’de çeşitli spor faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. İlçe sporumuzun amiral gemisi ise Beşkaza spor salonu ve sentetik sahası. Ölüdeniz’de de çeşitli sahalarımız var. Fethiye’de önümüzdeki zamanlarda da spor etkinliklerimiz devam edecek.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN