Karaca'dan, Geleceğinize Sahip Çıkın Çağrısı

Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, seçmenlerden sandığa giderek geleceğe sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

2 aylık seçim kampanyasının sonuna geldiğini kaydeden Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, ilk defa oy kullanacak gençlerin sandığa giderek iradelerini ortaya koymalarını istedi. 
Fethiye Belediye Başkanı aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “2 aylık seçim kampanyamızın sonuna geldik. Bugüne kadar çok seviyeli bir seçim kampanyası yürüttük. Yarın buradaki seçmenlerimiz sandığa gidecekler. Sandığa gidecek olan bütün seçmenlerimize yarınları düşünerekten oy kullanmalarını rica ediyorum. Bir de ilk defa oy kullanacak genç kardeşlerimize buradan seslenmek istiyorum. Mutlaka yarın sandığa gidin, mutlaka oyunuzu kullanın ki gelecek adına sizlerin de burada bir söz hakkınıza sahibiniz olsun. Bütün seçmenlere sesleniyorum; Ama oy verirsiniz, vermezsiniz mutlaka iradenizi ortaya koyun yarınki seçimlerimizde mutlaka sandığa giderekten oyunu kullanın diyorum. Bu seçim sürecinde bizlerle olan olmayan bütün seçmenlerimize buradan sevgi ve saygılarımı gönderiyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN