Gündem

Gündem Haberleri

Elektrik ve Suyu Olmayan Evde Yaşam Mücadelesi

Muğla’nın Seydikemer İlçesinde elektriği ve suyu olmayan evde ilkokula giden 2 kızıyla yaşayan Kenan Toka (33) ile eşi Berna Toka (30) yardım bekliyor.

Yeni Clio 5 Göz Kamaştırdı

Kolaylı’dan Anayasa Mahkemesine Teşekkür

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Genel Başkanı Nuri Kolaylı, gazetecilerin yıpranma hakkı için konulan ‘basın kartı sahibi olma’ şartına ilişkin kanun maddesini iptal eden Anayasa Mahkemesi’nin tarihi bir karar verdiğini söyledi. 

Menteşe Evlerinde 3 Bin Kişi Kanalizasyona Kavuşuyor

Büyükşehir ekipleri, Menteşe ilçesi Karamehmet Mahallesi’ne bağlı yeni yerleşim bölgelerinden birisi olan Menteşe evlerinin kanalizasyon sorununu ortadan kaldırıyor. 

SGK Muğla İl Müdürlüğü ‘Erişilebilirlik Belgesi’ Aldı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Muğla İl Müdürlüğü ‘Erişilebilirlik Belgesi’ aldı.

Kahraman Şehit Anısına Sergi Açıldı

Şehit Jandarma Er Muzaffer Akkuş 'un anısına Minik Kalpler Anaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu el işi ve resim sergisinin açılışı Menteşe Kaymakamı Caner Yıldız ve şehidin babası Mehmet Akkuş tarafından yapıldı.

Eğitim Bir-Sen 28 yaşında

Fethiye'de mimarlar fikir alışverişinde bulunuldu

Fethiye Mimarlar Odası ile Seydikemer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personelleri arasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Fethiye Sağlık Hizmetleri MYO Müdüründen Kaymakam Şahner'e ziyaret

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ.) Fethiye Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun yeni müdürü Prof. Dr. Sabri Sidekli, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner’i ziyaret etti.

Sanayi sitesinde görüntü ve çevre kirliliğinin önleme çalışmaları

Fethiye Belediyesi’nin sanayi sitesindeki 300 dönümlük arazide yapılan temizlik çalışması Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle görüntü ve çevre kirliliği oluşturan kamusal alandaki hurda araçların kaldırıldı.

Özel güne özel ellerden çıkan hediyeler

14 Şubat Sevgililer Günü özel hediyelik eşyaların satışa sunulduğu, Bodrum Belediyesi ve Yakaköy Sevgi Sanat Atölyesi stantlarının yer aldığı kermes açıldı.

AK Parti Muğla İlçe Kongre Takvimi Belli Oldu

AK Parti Muğla İlçe Kongre takvimi belli oldu. Ak Parti Muğla İl Başkanlığı tarafından açıklanan takvime göre Muğla’nın 13 ilçesinde gerçekleşecek olan kongreler 29 Şubat’ta başlayıp, 18 Nisan’da bitecek.  İlçe kongreleriyle alakalı AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Gazete Zeybek’e özel açıklamada bulundu.

SED Medya, Köseoğlu’nu Ziyaret Etti

SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı H. Seda Köktener ve SED Medya Genel Müdürü Sıdıka Kölemen, Konya’ya atanan Basın İlan Kurumu (BİK) Muğla Şube Müdürü M. Ali Köseoğlu’nu ziyaret etti.

CHP Muğla Milletvekili Özcan’dan, Bakan Yardımcısına Ziyaret

CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret etti.

Marmaris'te Şubat Ayında Deniz Keyfi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 1 haftadır etkili olan olumsuz hava koşullarının yerini güneşe bırakmasıyla birlikte vatandaşlar soluğu denizde aldı.

Muğla Büyükşehir’den Bitlis’e Yeşeren Kalem

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin çocuklara çevre ve doğa bilincini kazandırmak için başlattığı ‘Yeşeren Kalem’ projesine Türkiye’nin dört bir yanından talep geliyor.

İl Göç Kurulu Toplantısı Yapıldı

İl genelinde yabancıların uyum faaliyetlerinin planlandığı ve yürütüldüğü İl Göç Kurulu Toplantısı Muğla Valisi Esengül Civelek başkanlığında yapıldı.

Gökcan’dan 2020 Patara Yılı Değerlendirmesi

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan: “Kültür ve Turizm Bakanlığı, Patara Antik Kenti'ni 2020 yılı teması olarak belirledi. Sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın en güzel plajlarından biri olarak bilinen Patara Plajı, Muğla'mızın Seydikemer ilçesi ile Antalya'nın Kaş ilçesinin sınırlarında yer alıyor. Muğla’mıza ve Antalya’mıza hayırlı uğurlu olsun.”