Gündem

Gündem Haberleri

Ülgen, İstifa Etti

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Osman Ülgen sosyal medya hesabından, istifa ettiğini açıkladı.

CHP’de Adem Zeybekoğlu Yeniden İl Başkanı Seçildi

Muğla 37’inci İl Kongresi gerçekleştirildi. Kongrede güven tazeleyen mevcut başkan Adem Zeybekoğlu, 395 delege oyunun, 382’sini alarak yeniden göreve seçildi.

Zeytinyağı kalite ödülleri sahiplerini buldu

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın desteklediği, Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculuğu projesi kapsamında düzenlenen Zeytinyağı Kalite Yarışması ödül töreni Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkzi’nde gerçekleştirildi.

Başkan Karaca, SED Medya’yı Ziyaret Etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, SED Medya bünyesinde bulunan FRT TV’de önümüzdeki günlerde yayınlanacak olan ‘Farkındayız’ programının konuğu oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanları Adana’da Buluştu Bir Sonraki Toplantı Muğla’da

Büyükşehir Belediye Başkanları Adana'da ‘Bereketli Topraklar Üzerinde - Akıllı Kentlere Doğru’ adlı programda bir araya geldi.

CHP’den CNN Türk’e Boykot!

Marmaris’te Depreme Dayanıksız İki Okul Tahliye Ediliyor

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, depreme dayanıksız olduğu belirlenen iki okul için yıkım kararı verilmesinin ardından tahliye çalışmalarına başlandı.

Datça, 'Badem Çiçeği' Şenliği İle Isındı

Muğla’nın Datça ilçesinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenen ‘Datça Badem Çiçeği Festivali’ başladı

Büyükşehir’den Güvenli Sürüş Teknikleri Ve Kazanların Önlemesi Eğitimi

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükşehir Belediyesi ve MUSKİ personeline yönelik “Güvenli Sürüş Teknikleri ve Kazaların Önlenmesi” konulu eğitim programı düzenlendi.

100 Yaş Evi Üyelerinden Minik Öğrenciler İçin Örnek Davranış

Nilüfer Caner 100 Yaş Evi’nde ‘Kuşaklararası Örgü Atölyesi’ projesi kapsamında 100 Yaş Evi üyeleri tarafından örülen atkı, bere ve kazaklar kırsal mahallelerdeki eğitim gören minik öğrencilere dağıtılıyor. 

Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’u Dinliyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum’da Sivil Toplum Kuruluşları, Demokratik Kitle Örgütleri ve Sendika Temsilcilerini ziyarette bulunarak sorunlar ve çözüm önerilerini dinliyor.

Adem Zeybekoğlu Adaylığını Açıkladı

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu, yarın yapılacak CHP il kongresi için başkan adaylığını açıkladı. Zeybekoğlu’nun adaylık açıklamasına 1 milletvekili ve 7 ilçe başkanı katılmadı.

Marmaris’te İşaret Dili Kursu Düzenlenecek

Muğla’nın Marmaris ilçesinde engelli aileler ve gönüllüler için 120 saatlik işaret dili kursu düzenlenecek.

TESK Genel Başkanı Palandöken'den Vali Civelek’e Ziyaret

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Muğla Valisi Esengül Civelek’i makamında ziyaret etti.

Ortaca Belediyesi Çocukları Sevindirdi

Ortaca Belediyesi tarafından ilçe sınırları içerisindeki parklarda bulunan kırılan ve bozulan çocuk oyun aletleri, belediyeye bağlı ekipler tarafından bakımları yapılarak, yenilendi.

Ağaçlara Güvenlik Budaması

Fırtına nedeniyle devrilen ağaçlara Marmaris Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri müdahele etti.

Zeytinyağı Kalite Ödülleri Yarın Sahiplerini Bulacak

"Zeytinin Zeytinyağına Kayıpsız ve Kaliteli Yolculuğu Projesi" kapsamında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla ilindeki Ticaret ve Sanayi Odaları, Ticaret Borsası, Ziraat Odaları, Bornova Zeytincilik Araştırma Enstitüsü ve Zeytindostu Derneği'nin işbirliği ve destekleriyle Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Zeytinyağı Kalite Yarışması" sonuçları 7 Şubat'ta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde açıklanıyor.

CHP’li Başkanlar Adana’da Toplanıyor

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları 7 Şubat’ta Adana’da toplanıyor.