Gündem

Gündem Haberleri

Sosyal Konutlarda Başvurusu Kabul Edilenler Açıklandı

Muğla TOKİ Sosyal Konutları’na başvuran vatandaşların başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre hak sahibi belirleme kurası gerçekleştirilecek

Suda Çırpınan Martı İçin Soğuk Havada Denize Atladılar

Kumbahçe Sahili önlerinde suda çırpınan martı olduğunu ihbarında bulunan duyarlı vatandaşlar, bir taraftan ekipleri beklerken diğer taraftan martıyı kurtarmak için soğuk ve rüzgarlı havaya aldırış etmeden denize girdiler.

Güleda’nın İsmi Doğduğu Sokakta Yaşıyor

Isparta’da eski erkek arkadaşı tarafından öldürülen Muğlalı Üniversite öğrencisi Güleda Cankel’in ismi doğduğu evin sokağının girişine tabelası asıldı.

Büyükşehirden Bodrum’a 120 Milyon Liralık Dev Alt Yapı Yatırımı

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum tarihinin en büyük alt yapı yatırım hamlesini başlattı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen temel atma töreni ile 120 Milyon TL yatırımla hayata geçirilecek alt yapı çalışmalarının ilk etabı olan 160 kilometrelik kanalizasyon hattının ilk kazması vuruldu. 

Bakan Selçuk, Eğitim Gönüllülerini Onurlandırdı

Yüzde 100 Eğitime Destek Kampanyası çerçevesinde Muğla genelinde eğitime maddi destekte bulunan 60 hayırsever, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından plaket ile ödüllendirildi. 

Bir bisiklete 6 kişilik Aile Bindi!

Muğla’nın Ortaca ilçesinde iki kişilik elektrikli bisiklete anne, baba ve 4 çocuğun binmesi görenleri hayrete düşürdü.

Proje Hayata Geçerse, Muğla İçinde Uygulanan İkinci İlçe Olacak

Geçen sene Mart ayında temeli atılan ve Seydikemer’lilerin özlemle beklediği Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Hükümet Konağı içerisinde yer alacak olan Nüfus Müdürlüğü’nün Tek Tip Tefrişat-Açık Ofis Projesi’yle yapılması planlanıyor. Proje hayata geçirilirse, Muğla içinde Menteşe’den sonra bu projenin uygulandığı ikinci ilçe, Seydikemer olacak.

Muğla Ülkü Ocakları Yeni Hizmet Binası Açılıyor

Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek. Yıllardır özlemi çekilen ve Başkan Burak Demirel'in göreve gelmesi ile büyük çalışmalar sonucu yeni bir binaya kavuşan Muğla Ülkü Ocakları yeni hizmet binasının açılışı yapacak.

Ergun, “Konuyu Meclis’te Gündeme Getireceğiz”

İyi Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Seydikemer’de bulunan Karadere Hali’ni ziyaret ederek, çiftçiler ve üreticiler ile görüştü.

Mustafa Aksan Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Önceki gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Milli Eğitim eski Müdürü Mustafa Aksan için Milli Eğitim Müdürlüğünde tören düzenlendi. Törene Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'da katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Selçuk Muğla'da

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bir dizi program için Muğla'ya geldi.

Mete, CHP Muğla İl Kongresini Değerlendirdi

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Cumhuriyet Halk Partisi 37. Muğla Olağan İl Kongresi’nde tekrar il başkanı seçilen Adem Zeybekoğlu’nu tebrik ederek, il başkanlığı kongresine tek adayla gidilmesini değerlendirdi. 

Bodrum Belediyesi Ekipleri, Tıkanan Dere Yatağına Müdahale Etti

Bodrum’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağış, Yalıkavak’ta taşkın olaylarının yaşanmasına neden oldu. Yalıkavak Mahallesi’ndeki derenin bahçe atıkları ve çöp nedeniyle tıkanması dolayısıyla yaşanan su taşkınlarına Belediye ekipleri hemen müdahale etti.

Sanatçı Salkım’ın Doğup Büyüdüğü Ev Yıkıldı

Ses sanatçısı Yeşim Salkım’ın babası sanatçı Dursun Salkım’ın Milas’ta doğup büyüdüğü ev Muğla Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu kararı doğrultusunda yıkıldı. Yıkım işlemleri belediye ekiplerince gerçekleştirildi.

Bodrum’da Kura Çekimi İle Esnafın Yeri Belli Oldu

Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nde Pazar yeri stantları için kura çekimleri gerçekleşti.

Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında 29 gündem maddesi oybirliği ile kabul edilirken, 4 madde ise komisyona sevk edildi.

Bafa Artık Daha Lezzetli Daha Tatlı

Milas - Söke karayolu üzerinde bulunan, tarihi ve doğal güzelliklerinin yanı sıra zeytinyağı ve balığı başta olmak üzere eşsiz tatlarıyla da damaklara hitap eden, özellikle yaz aylarında turizm kenti Bodrum’a gelenlerin mutlaka ya kahvaltı ya da yemek molası verdikleri Bafa yemek konusunda çıtayı yükseltti.