Aday Sağır, 'Basın çalışanlarının gününü kutluyorum'

Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle SED Medya'yı ziyaret etti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Seydikemer İttifakı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Harun Sağır, SED Medya’yı ziyaret etti. Ziyaret kapsamında gazetecilerin de gününü kutlayan Sağır, basının önemini vurgulayarak, “Elimizden geldiğince hem bireysel hem de bulunduğumuz kurumlarda destek oluyoruz” dedi.

Konuşmasına devam eden Sağır, şunları söyledi:

“10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle ziyaretlerimiz gazetecilerimizin programlarından dolayı bugüne sarktı. Bugün de SED Medya’yı ziyaret ettik. Bizim gözümüz, kulağımız olan basındaki arkadaşlarımız yıllardır birlikte iç içe çalıştığımız arkadaşlarımız. Basının tek başına ayakta kalması zor.

Özellikle yerel basın anlamında. Elimizden geldiğince hem bireysel hem de bulunduğumuz kurumlarda destek olmaya yardımcı olmaya çalıştık. Vatandaşlarımızdan ricamız yerel basına sahip çıkmalarıdır. Çünkü bizim gözümüz, kulağımız olarak kendimizi ifade edebildiğimiz yerlerdir. Ben tüm arkadaşlarımıza yağmurda, çamurda, soğukta koşturduklarından dolayı teşekkür ediyorum, başarılarının devamını diliyorum.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN