Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, özel günlerde sofraları süsleyen lezzetli bir seçenek. Ev yapımı baklava yapan ve pazarda satışını gerçekleştiren Sadike Hanım ise ilgiden memnun.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Son Dakika 48

Kayadibi köyünde yaşayan ve çeşit çeşit ev yapımı baklavalar yapan Sadike Saçlı, Cuma pazarında satış yapıyor. Bayramın vazgeçilmez tatlılarından biri olan baklava, özel günlerde sofraları süsleyen lezzetli bir seçenek. Ev yapımı baklava yapan ve pazarda satışını gerçekleştiren Sadike Hanım ise ilgiden memnun.

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

“Baklavaları kendim yapıyorum”

Kayadibi köyünden Sadike Saçlı, “Bu baklavaları kendim yapıyorum. Bunlar bayramlık ev baklavaları. Kilosu 300 TL. Bu baklava sütle yumurta ile hamurunu yapıyoruz sonra açıyoruz, tepsilere yerleştiriyoruz ondan sonra sinileri közde pişiriyoruz sonra odun ateşi ile pişiriyoruz. 

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

Tatlılar, dolapta 10-15 gün saklayabilirler. Baklavaları sipariş üzerine yapılıyor. Susam cevizli ve sade cevizli var, baklavalar zeytinyağlı kendi yağımızdan yapıyorum. Özellikle pancar şekeri kullanıyorum. Onun için müşterilerimde mutlular. Herkese iyi bayramlar.

Bayram için ev yapımı baklavalar satışta

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN