FETMOD üyeleri turizm istişaresinde bulundular

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane'de kahvaltı programı düzenlendi. Yönetim kurulu üyelerinin katılım sağladığı programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, 'Fethiye'ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

31 Mart yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) tarafından LLULL Tersane’de kahvaltı programı düzenlendi. “Uzun bayram tatili öncesi kritik konular, geçmiş ve gelecek sezon için stratejiler belirleme, seçim sonuçlarının analizi ve üyeler arası iletişimi arttırmak ve işbirliğini güçlendirmek adına yapılabilecekler” hakkında istişareler yapıldı. Aynı zamanda programda konuşan FETMOD Başkanı Murat Mallı, “Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz” dedi.

Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) Yönetim Kurulu Başkanı Murat Mallı, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Fethiye Merkez Otelciler Derneği (FETMOD) olarak yerel seçim sonrası ilk kahvaltı programını üyeleri ile birlikte yaptı. Bugün, yoğun bir gündemimiz olan seçimi atlattık. Çeşitli istişareler yaptık. Seçilen belediye başkanımıza ve şehrimize hayırlı olsun diliyoruz. Kendine ve ekibine başarılar diliyoruz. 

Bayram öncesinde üyeler ile bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunduk. Şuan için bayramda bir yoğunluk görünmüyor. Son dakika gelecek rezervasyonların ise bu durumun önüne geçeceğini düşünüyoruz. Sezon olarak ise Fethiye merkez otelleri çok güzel bir yoğunluk yaşanıyor. Özellikle bayram sonu ve mayıs ayının sonlarına doğru yoğunlukların artmış durumda olduğunu görebiliyoruz. Sadece iç pazardan değil farklı ülkelerden, özellikle Avrupa’dan doğun talep almaya başladık. Direk uçuşların artmasının da bu durumda etkisi var. 

“Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için faaliyetlerde bulunuyoruz”
Fethiye Merkez Otelciler Derneği olarak projelerimizi devam ettiriyoruz. Seçim döneminin de tamamlanmasının ardından projelerimizi hayata geçirmek için hızlandık. Bunla birlikte Turizm Bakanlığı ve çeşitli yerlerle temaslarda bulunma kararı aldık. Çok güzel projelerimiz var ve bunları gerekli yerlere sunacağız. Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için faaliyetlerde bulunuyoruz. 

Özellikle yeni pazarlar için Michelin restoranları ile ilgili projelerimiz için Orta Avrupa’dan Dalaman’a dan uçuşlarla ilgili Fethiye bölgesine olan trafiği arttırmakla ilgili projelerimiz var. Yaz sezonu Fethiye’yi çok güzel şeyler bekliyor. Fethiye’ye daha fazla turist gelmesi için yoğun şekilde çalışıyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN