Gündem

Gündem Haberleri

Milas Belediyesi, Filosuna 6 Yeni Araç Kattı

Milas  belediyesi bünyesindeki araç filosuna 6 adet hizmet aracı eklendi.Geçtiğimiz günlerde araç garajına 2 adet tekerlekli kazıcı,yükleyici iş makinesini ekleyen Milas Belediyesi şimdide 6 adet binek hizmet aracı satın alarak araç filosuna güçlendirdi.

CHP'de 635 Delege Oy Kullanacak

Muğla CHP’de 8 Şubat 2020 Cumartesi günü gerçekleştirilecek 37'nci Olağan il kongresi öncesinde, mevcut başkan Adem Zeybekoğlu'nun Perşembe, diğer aday Oruç Özkan’ın da Çarşamba günü adaylıklarını açıklayacakları öğrenildi.

Başkan Tokat Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas’ın sahil mahallelerine ziyaretlerini sürdürüyor.

Demir; “Fethiye, Alim Başkanla Layık Olduğu Yere Gelecek”

İstanbul’da bu yıl 24. Kez kapılarını açan EMITT fuarına, Fethiye’den gelerek destek veren CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir ve Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi Başkanı Aydoğan Arslanca, fuar hakkında görüşlerini FRT TV’ye aktardılar.

Global Engelliler Vakfı'nda “GEV” Muğla Ağırlığı

Engelli haklarını ve ihtiyaçlarını kapsayıcı bir vizyonla ilgili taraflarla iş ve güç birliği tesis ederek, kaliteli ve sürdürülebilir ürün, sistem ve hizmete dönüştüren küresel bir kuruluş olan Global Engelliler Vakfı “GEV” ilk genel kurulunu yaptı.

Büyük ikramiye Ortaca’ya çıktı

Milli Piyango’nun 29 Ocak çekilişinde büyük ikramiye Ortaca’ya çıktı. 

Bodrum esnafından Yunan vekile bayraklı tepki

Dün Bodrum esnafına Türk bayrağı dağıtarak Avrupa Parlamentosu'nda Türk Bayrağı Yırtan Yunan Vekil Lagos'a tepkisini gösteren Bodrum Belediyesi, bugün de bayrak dağıtımına devam ederken bazı esnaflar işyerlerine her iki ülkenin bayrağını asarak dünyaya mesaj verdiler.

EMİTT fuarı Bodrum standında mini turizm zirvesi

24'üncü Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT)’nın ikinci gününde de Bodrum standında yoğunluk yaşandı.

Muğla turizmi İstanbul’da masaya yatırıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT fuarının ardından resepsiyon düzenledi.

Başkan Otgöz, “Seydikemer’in Geleceği İçin Varız”

Doğu Akdeniz ve Avrasya’nın en büyük turizm fuarlarından biri EMITT 2020’de yerini alan Seydikemer Belediyesi’nin açılış kokteyline yoğun ilgi oldu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer’e daha çok turistin gelebilmesi için tanıtımları arttırdıklarını ifade etti.

Başkan Çıralı, “2020 Yılı Çok Güzel Olacak”

TÜYAP Fuar Merkezi’nde kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2020’ye vatandaşlar akın etti. Yaz tatilinde Fethiye’de olmayı isteyen yerli ve yabancı turistler gün boyu Fethiye standına uğrayarak yetkililerden Fethiye hakkında bilgi aldı. 

Başkan Gürün, “Muğla bir Dünya Kenti”

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, İstanbul'da düzenlenen 24. EMITT Fuarına katılarak fuarda yer alan Dalaman, Marmaris, Fethiye, Seydikemer, Bodrum stantlarını ziyaret etti.

Ak Parti Bodrum'da İlçe Başkanı Gökmen Oldu

12 Aralık 2019 Tarihinde Ömer Özmen’in istifasıyla boşalan AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığına Osman Gökmen atandı.

Muğla’nın Milas İlçesinde Bir Araya Gelen 7 Kadın Kooperatif Kurdu

S.S Milas Anatolie Kadın Girişim,Üretim ve İşletme Kooperatifi adı altında bir araya gelen Milas’lı kadınlar,Kentin değerlerini ön plana çıkartma, kadınları üretimin içine sokma ve ekonomik anlamda güçlü olmayı hedefliyor.

Milas Belediyesi Yeni İş Makineleri Satın Aldı

Milas Belediyesi  Devlet Malzeme Ofisi'nden (DMO) aldığı 2 adet tekerlekli  kazıcı-yükleyici iş makinesini araç filosuna eklendi.

Muğla İl Engelli Meclisi'ne 'Hak Temelli Savunuculuk' Eğitimi Başladı

'Türkiye Engelliler Meclisine Doğru' projesi kapsamında Muğla İl Engelli Meclisi Üyelerine yönelik 'Hak Temelli Savunuculuk ve Katılımı Güçlendirme' eğitimi Muğla'da gerçekleştiriliyor.

48 Gençlik Kampanyaya 1000 Biletle Katıldı

48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri bugün oynanacak olan Muğlaspor- Somaspor maçının bilet gelirinin, Muğlaspor Yönetimi tarafından geçtiğimiz hafta yaşanan Elazığ ve Malatya depremzedeleri için bağışlanacağı açıklamasının ardından 1000 bilet alarak destek verdi.

Genç Memur-Sen'de Bayrak Değişimi

Muğla’da 8 yıldır Genç Memur-Sen’in başkanlığını yapan Adem Köseoğlu’nun Memur-Sen İl ve Toç Bir-Sen Şube Başkanı olmasından dolayı, boşalan Genç Memur-Sen başkanlığına Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalında görevli Dr. İsmail Gökbel atandı.

Uçak’tan Sözde Yüzyılın Anlaşmasına Tepki

ABD Başkanı Trump’ın sözde ‘Yüzyılın Anlaşması’ olarak adlandırdığı Kudüs’ü İsrail’in bölünmemiş başkenti açıklamasına tepkiler sürüyor. Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, büyük İsrail projesini silahla, kanla başaramayanların kalemle başarmaya güçlerinin yetmeyeceğini açıkladı.