Gündem

Gündem Haberleri

Muğla’nın Depremselliği Masaya Yatırılacak

Muğla Büyükşehir Belediye başkanı Osman Gürün, önümüzdeki günlerde Muğla’nın deprem riskini masaya yatırmak için sempozyum düzenleyeceklerini ve sonuçlarını halk ile paylaşacaklarını açıkladı.

Yemek Hizmeti Veren Esnaf Uyarıldı

Yiyecek Maddeleri Esnaf Odası Başkanı Güven Akarken, yemek hizmeti veren esnafa zorunlu hale gelen alerjen bilgisinin sunulması hakkında uyarıda bulundu.

CHP’de Berrin Naz Güven Tazeledi

CHP Kadın Kolları, olağan genel kurulunda mevcut başkan Berrin Naz güven tazeledi. Tek liste ile gidilen seçim öncesi yapılan konuşmalarda kadın hakları ve kadın dayanışmasının önemi vurgulandı.

Genel Başkanlığa Birol Gök Seçildi

Türk-İş'e bağlı Türkiye Orman İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu Başkanı Baki Yüksel ile Genel Sekreter Enver Yavuz'un istifasıyla boşalan görevlere yeni atamalar yapıldı.

Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde Geri Sayım

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün yakında hizmete girecek Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Muğla’dan Elazığ’a 9 Tır yardım

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Muğla genelinde toplanan 9 tır yardım Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş tarafından Elazığ'a uğurlandı.

Kitap Sayfalarından Oluşan Gelinlik Satıldı, Geliri Elazığ'a Bağışlandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, ‘Çocuklar gelinlik giymesin, okula gitsin’ projesi kapsamında kitap sayfalarından tasarlanan gelinliği, açık arttırmayla sanatçı Hatice 15 Bin TL’ye aldı. Elde edilen gelir AFAD aracılığı ile Elazığ’daki depremzedelere bağışlandı.

Yardımlar Fethiye Belediyesi’ne Teslim Edildi

Türkiye Sakatlar Derneği Fethiye Şubesi, Elazığ’daki deprem bölgesine kışlık çocuk, kadın ve erkek kıyafetleri yolladı.

Kızıma Küpe Taktılar

Seydikemer İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Hayvan Sağlığı Birimi İlçe Merkezi ve Mahallelerde Buzağı küpeleme ve koyun-keçi tespit çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

DİSK Genel-İş İle Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı

Milas Belediyesi, DİSK’e bağlı Genel İş Sendikası ile yüzde 15’e varan yevmiye artışını kapsayan Toplu İş Sözleşmesi imzaladı.

Çevrecilerin Termik Santral Eylemi

Muğla'da düzenlenen Ekoloji Birliği toplantısına katılan çevre örgütleri Pazar günü Yatağan Termik Santrali önünde basın açıklaması yaptı.

Muhtarlar Federasyonundan Kaymakam Arslan’a Ziyaret

Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay, muhtarlardan oluşan yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kaymakam Arslan’ı makamında ziyaret etti.

Uğur Mumcu Törenle Anıldı

27 yıl önce karanlık mihraklarca aracına bomba konarak öldürülen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu, Milas Atapark’a anısına dikilen ağaca karanfiller konularak anıldı.

Muğla Büyükşehir ve Fethiye Belediyesinden Üreticiye Büyük Destek; “Üzüm Bağı” Projesi

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Fethiye Belediyesi, ilimizin şaraplık ve sofralık üzüm üretiminin en yoğun yapıldığı bölgelerden biri olan Yeşilüzümlü Mahallesinde yeni üzüm bağı kuruyor.

Fethiye'de Bademler Çiçek Açtı

Türkiye ve Avrupa’nın pek çok ülkesinde karakış etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 17 derece olarak ölçüldüğü Muğla'nın Fethiye ilçesinde bademler çiçek açtı.

Milas'ta Okul Yollarında Güvenlik Artırılıyor

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Sanayi Caddesini yeni okul bölgesine bağlayan yolda yürütülen çalışmaları inceledi.