Gündem

Gündem Haberleri

Dalyan'da Kanala Düşen Yaralı Kedi Kurtarıldı

Ortaca’da, yaralı halde Dalyan Kanalı’na düşen kedi belediye ekiplerince kurtarıldı.

Başkan Tokat: “Binalarla İlgili Bir Sorunumuzun Olduğunu Kabul Etmemiz Lazım”

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından Milas Belediyesi tarafından halka duyuru yapılarak afet bölgesine yardımda bulunmak isteyen vatandaşların yardımlarını belediyeye ulaştırabilecekleri belirtildi.

Marmaris Depremzedeler İçin Tek Yürek Oldu

Marmaris halkı, Elazığ depreminde etkilenen vatandaşlara yardım etmek için tek yürek oldu.

Uysal, “2020 Sorunsuz Geçer”

Fethiye Otelciler Birliği Başkanı Bülent Uysal, 2020 turizm sezonunun sorunsuz geçmesini umduğunu söyledi. Yurt içi ve yurt dışı fuarlarında Türkiye’ye ilginin oldukça olumlu olduğunu söyleyen FETOB Başkanı Bülent Uysal, Thomas Cook’tan görülen koltuk zararı diğer firmalar tarafından karşılanmış gibi görünüyor. Yine İngiliz müşterilerimiz Fethiye ve bölgemizde otelleri dolduracak” dedi. 

Lift Cihazı Bekliyor

Fethiye’nin Karagedik mahallesinden 39 yaşındaki evli 2 çocuk babası Recep Aykurt geçirdiği trafik kazasının ardından felç durumuna düştü. Hastane hastane tedavi gören ancak bir türlü iyileşemeyen Aykurt yatağa mahkum oldu.

Nişan Törenine Otgöz İle Karaca Da Katıldı

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde Güngör ve Erten ailelerine mutlu gününe Seydikemer Belediye başkanı Yakup Otgöz ile Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’da katıldı. 

Sağlam İnsanlara Taş Çıkarıyor

Fethiyeli Kader Koca, doğuştan iki elleri bileğinden olmamasına ve bir ayağı da protez olmasına rağmen adeta sağlam insanlara taş çıkartıp tüm işlerini hiçbir yardım almadan kendisi yapıyor.

Atasoy Çiftliği Törenle Açıldı

Ankara, İstanbul, İzmir’den sonra Atatürk Orman Çiftliği Fethiye'de de mağazasını törenle açtı.

Uğur Mumcu müzikle anıldı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Orkestrası, 26 yıl önce aracına konan bomba ile katledilen Gazeteci-Yazar Uğur Mumcu’nun ölüm yıl dönümü nedeniyle anma konserleri düzenledi 

Büyükşehir binlerce engelli vatandaşa hızır gibi yetişiyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin büyük takdir toplayan Engelli Nakil hizmetinden 2019 yılı içerisinde engelli vatandaşlar 4 Bin 634 kere, 2015 yılından bu yana ise toplam 13 Bin 817 kere yararlandı.

Marmaris Belediyesi Karadinç’i andı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde önceki dönem Belediye Başkanlarından merhum İsmet Karadinç için lokma dağıtıldı.

Muğla’da motosikletli trafik tim sayısı 75’e çıktı

Muğla Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerine 18 yeni motosikletli tim dahil olurken, motosikletli tim sayısı 75’e çıktı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Ömür Özdil atandı

Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne Ömür Özdil atandı.

Bodrum Belediyesi Elazığ’a yardım için harekete geçti

Bodrum Belediyesi, 24 Ocak Cuma günü Elazığ’da meydana gelen deprem nedeniyle bölgeye temel ihtiyaç malzemesi yardımlarını ulaştırmak üzere harekete geçti. Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın talimatı üzerine, halkın afet bölgesine ulaştırmak istediği temel ihtiyaç malzemelerini toplamak üzere yardım noktaları belirlendi.

Muğla'dan Elazığ'a 5 araç, 30 personel gönderildi

Elazığ’da meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem sonrası Muğla'dan deprem bölgesine 30 personel, 5 araç ve Bin 584 yardım malzemesi gönderildi.

Fethiye Belediyesi Elazığ için yardım kampanyası başlattı

Fethiye Belediyesi'nin başlattığı yardım kampanyası kapsamında toplanan malzemeler Elazığ'a gönderilecek. Elazığ’daki vatandaşlara yardım etmek isteyen Fethiyeliler, yardımlarını Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi ve Günlükbaşı’ndaki Dükkan Senin mağazasına getirmesi gerekecek.

Muğla için bir araya geldiler

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’ün ev sahipliğinde CHP’nin 4, Ak Parti’nin 2, İYİ Parti’nin 1 milletvekili, CHP, Ak Parti, MHP ve İYİ Parti’nin Muğla İl Başkanları ile 13 ilçe belediye başkanı, bilgilendirme ve koordinasyon toplantısında bir araya geldi. Toplantıda il genelinde ki imar barışı ve diğer konular masaya yatırıldı.

Bodrum’un yeni tanıtım stratejisi dijital mecra ve sosyal medya

Bodrum’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Bodrum Tanıtma Vakfı (BOTAV) Genel Sekreteri Serkan Ceylan, önemli açıklamalarda bulundu.

Toplu Taşıma Araçlarında Grip Önlemi

Türkiye genelinde salgın hale gelen grip hastalığına karşı Muğla Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı toplu taşıma araçlarında sürekli dezenfekte çalışması yapıyor.