Salı pazarında fiyatlar düştü

Geçtiğimiz haftalardan havaların ısınmasından dolayı fiyatların düşeceğini belirten pazar esnafı Halil Ayat, açıklamada bulundu. 'Geçtiğimiz haftaya göre fiyatların yüzde 25 düştü' diyen Ayat, biberin ortalama 20-30 liraya satıldığını belirtti.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Salıpazarı esnaflarından Halil Ayat, salı pazarında fiyatların düştüğünü belirterek çeşitli açıklamalarda bulundu.

“Fiyatlar düşecek demiştik”

 “Geçen hafta demiştik ki biberlerimiz düşecek 20-30 bandına diye bu gün yine 30 liradan satıyoruz. Çarliston sivri, dolma kırmızı kapya… Bu gün kırmızı kapya biberi çok iştahlı olduğu halde yine 30 liraya satmaktayız. Daha ileriki günlerde daha da düşeceğine inanıyoruz. 

“C vitamin kaynağı”

Kapyanın özelliği kırmızı olması c vitamini olması, yeşil biber erken toplandığından kırmızı biber biraz daha uzun süre ağacında bekleyip kızarmasını beklediği için ondan biraz fiyat farkı oluyor. Fiyat olarak ikisi de aynı 30 liraya satıyoruz vatandaşın yararı için. 

“Fiyatlar düştü”

Geçen hafta cuma günü söylemiştik. Haftaya salı biberleri 20-30 bandında satacağız demiştik ve yine 30 bandında bu hafta biberleri sattık. Haftaya da inşallah daha düşük satarız vatandaşın yararına bu.  

“Tercih ediliyoruz”

Tezgâhlarımız dolu ve de halk memnun bu gidişle işte devam etmekteyiz. Sevilen bir esnafız aynı zamanda şurada müşteri memnun ve tadı aroması güzel olduğu için devamlı bizi takdir ediyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN