Gündem

Gündem Haberleri

Ortaca'da Vefa Koordinasyon Kurulu Çalışmalarını Titizlikle Yürütüyor

Ortaca’da 65 yaş üstü vatandaşlarıN ihtiyaçları Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından karşılanmaya başlandı.

Tezgahlara Sosyal Mesafe Geldi

Marmaris ilçe merkezi, Armutalan-Camiavlu ve Beldibi pazaryerlerinde dönüşümlü olarak tezgah açmasına ve tezgah aralarında en az 3 metre mesafe olmasına karar verildi.

Ula'da Koronavirüs Can Aldı !

Muğla'nın Ula İlçesi'nde 83 yaşındaki Meliha Oğuz isimli bir kadının koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Pazar Yerleri İçin İlave Koronavirüs Önlemleri

İçişleri Bakanlığı, ek tedbirleri içeren bir genelge ile il, ilçe ve beldelerdeki mahalle/semt pazar yerlerinde tedbirler geliştirilerek uygulanılmasını istedi.

Milas Belediyesi’nden Droneli Koronavirüs Önlemi

Milas Belediyesi Salı pazarında termal kameralı drone ile alışveriş yapan vatandaşların ateşini ölçerken bir yandan da uyarıcı anonslar yaptı.

MEMUR-SEN’den Vefa ve Dayanışma Örneği

Memur-Sen ve Memur—Sen’e bağlı 11 sendika “Mili Dayanışma Kampanyası” ve “Şimdi Vefa Zamanı” kampanyalarına  2 milyon TL bağış yaptı. 

Milas Tarım ve Orman Müdürlüğü Sahada Denetimlerine Devam Ediyor

Milas İlçe Tarım ve Orman Müdürü Eşref Arslan ile kurum personelleri 'Korona Virüs' tedbirleri çerçevesinde Milas’taki fırınları, pastane ve perakende satış noktalarında denetimlerini sürdürüyor.

Polis Merkezi'nde Koronavirüs Önlemi

FERDİ YAVUZ- Muğla Emniyet Müdürlüğü, Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlerle ilgili denetimlerini devam ettirirken, virüse karşı polis merkezlerinde de tedbir alıyor.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin'in Koronavirüs Testi Pozitif Çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıkladı "30 polis, 18 asker, 4 kaymakam ve bir valide koronavirüs tespit edildi." 

Milas'ta Diş Hekimi Koronavirüsten Öldü

Milas'ta ilk koronavirüs kaybı yaşandı. Milas ilçesinde bu akşam koronavirüsten dolayı 68 yaşında olan  Diş Hekimi Mustafa Oral hayatını kaybetti.

Vali Civelek Şehrin Giriş-Çıkış Noktalarında Koronavirüse Karşı Alınan Tedbirleri Denetledi

Muğla Valisi Esengül Civelek, koronavirüs önlemleri kapsamında Milas-Bafa karayolu üzerinde bulunan uygulama noktasında özel araçlarıyla seyahat eden vatandaşlara yönelik Jandarma-Polis ve sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışmaları denetledi.

Koronavirüs İçin Psikolojik Destek Hattı Kurdu

Menteşe Belediyesi bünyesinde Corona virüse karşı evlerinde karantinada kalan Menteşeliler için “Psikolojik Danışma Hattı” kuruldu. 

MUÇEV’den Kamu Kurumlarına Maske Yardımı

Kısa adı Muçev olan Muğla Çevre Turizm Vakfı tarafından Koronavirüsü tedbirleri kapsamında kamu kurumları çalışanlarına maske desteği başlatıldı.

PTT’den İhtiyaç Sahiplerine Ödemeler Başlıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Muğla Başmüdürü Kenan Çınar, koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 milyon aileye 1000’er TL ihtiyaç ödemelerinin 1 Nisan tarihinden itibaren başlayacağını söyledi.

Menteşe'de İhtiyaç Sahibi Aileler Unutulmadı

Menteşe Belediyesi tarafından korona virüsten korunmak ve virüsün yayılmasını önlemek amacıyla evlerinde kalan 65 yaş üstü vatandaşlara ve ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek dağıtılıyor.

Bodrum’da Tatilcilere Karşı Kırmızı Alarm

Bodrum’un tek girişi olan Torba trafik uygulama noktasında başka illerden gelen araçlar teker teker kontrol edildi. İlçeye giriş yapanların ateşleri ölçüldü, adres bilgileri ve telefonları kayıt altına alındı. Bodrum’a gelen yazlıkçılar ve tatilcilerin 14 gün evden çıkmama kuralına uymaları için takip edilecekleri bilgisi verildi.

İnşaat Mühendisinden Sahada Çalışanlara Uyarı

Koronavirüs ile mücadele kapsamında ülke genelinde evden çıkılmaması, sosyal mesafeye dikkat edilmesine yönelik önlemler alınırken, Muğla'da çalışmak zorunda kalan işçilere yönelik olarak İnşaat Mühendisi Koray Emecan sahadaki gözlemlerini aktardı.