Gündem

Gündem Haberleri

Marmarisli Vatandaş Bakan Soylu İçin Bayrakla Sokağa Çıktı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun akşam saatlerinde yaptığı yazılı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesi ülke genelinde olduğu gibi Muğla Marmaris'te de sevinçle karşılandı. Sokağa çıkış yasağının kalkması ile bazı vatandaşlar bayrakla sokağa çıktı.

Menteşe'de 5 Suriyeli'ye 3 Bin 945 Lira Ceza

Muğla'nın Menteşe İlçesi'nde sokağa çıkma yasağını ihlal eden 5 Suriye uyruklu vatandaşa polis ekipleri tarafından 3 Bin 945 lira cezai işlem uygulandı.

Marmaris Polisi Sokak Hayvanlarını Unutmadı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının ardından polisler sokak hayvanlarını ve sahildeki kuşları besledi.

Ortaca’da Dur İhtarına Uymayan Alkollü Sürücü Polis Ekiplerince Yakalandı

 Ortaca’da sokağa çıkma yasağını ihlal eden ve polisin 'dur' ihtarına uymayan ehliyetsiz ve alkollü otomobil sürücüsü ile yanındaki arkadaşı, polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.

Marmaris Belediyesi'nden Ücretsiz Ekmek

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan 48 saatlik sokağa çıkma yasağını Marmaris sorunsuz atlattı. Marmaris Belediyesi iki gün boyunca ilçede faaliyet gösteren fırınlarla beraber vatandaşlara ekmek dağıtımı yaptı. Belediye pazar günü ise ekmeği bedava dağıttı.

Sokağa Çıkmadılar Ama Denize Girdiler

Muğla'nın Bodrum ilçesinde sokağa çıkma yasağına büyük ölçüde uyulurken, evleri denize sıfır olan vatandaşlar mavi suların tadını çıkardı.

Ortaca’da CHP’li Kadınlar Maske Üretimi İçin Kolları Sıvadı

Muğla'nın Ortaca ilçesinde CHP üyesi kadınlar Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında vatandaşlara ücretsiz dağıtılmak üzere maske üretimine başladı.

Göcek Tüneli Yasakta Da Para Alıyor

Muğla’nın kanayan yarası ve Türkiye’nin tek ücretli tüneli olma özelliğine sahip Göcek Tüneli’nde sokağa çıkma yasağında da ücret alınmaya devam ediliyor.

CHP’li Girgin "Sokağa Çıkma Yasağı 14 Gün Uzatılmalı"

CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, sokağa çıkma yasağının uzatılmasını istedi. 

Başkanlar Fırınları Ziyaret Etti

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Muğla İli Muhtarlar Federasyonu Başkanı Hayrettin Akay ile birlikte sokağa çıkma yasağında üretim yapan fırınları ziyaret ettiler.

İşadamı, 800 Yataklı İki Otelini Devletin Kullanımına Sunacak

Korona virüs (Covid-19) salgını sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile başlatılan ‘Biz bize yeteriz’ kampanyasına Türkiye’nin birçok kesiminden destek yağarken, işadamı Oktay Kemal Özdemir Muğla’nın Dalaman ilçesindeki 350 yataklı termal oteli ve Aydın Didim ilçesindeki 400 yataklı otelini devletin emrine sunmaya hazır olduğunu açıkladı.

Polisliğe İlgi Duyan Engelli Gence Polislerden Pastalı Sürpriz

Muğla’nın Fethiye ilçesinde Yunus ekipleri, polislere hayran olan 21 yaşındaki spastik engelli Murat Biber’i ziyaret ederek pastalı sürpriz yaptı.

Başkan Gürün Vatandaşların İhtiyacı İçin Sokakları Dolaştı

İki gün sokağa çıkışın kısıtlı olduğu Muğla’da Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, evinde kalan vatandaşların bulunduğu sokak ve caddeleri dolaşarak ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

Bodrum’da Seferberlik İlan Edildi

Korona virüs (Kovid-19) salgın tedbirleri kapsamında önceki gece İçişleri Bakanlığı tarafından 30 Büyükşehir ile Zonguldak ilinde 48 saatlik sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte yasak kapsamında olan Bodrum'da da Belediye harekete geçti. Sağlık seferberliği ilan eden Başkan Ahmet Aras mahalle mahalle yardım kolisi ve ekmek dağıttırdı.

Fethiye’de Yasağın Ardından Cadde ve Sokaklar Boş Kaldı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde Yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından cadde, sokaklar ile sahil bandındaki yürüyüş yolları boş kaldı.

Muğla 112 Acil Çağrı Merkezi Kilitlendi

2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması getirilen illerden birisi olan Muğla’da 112 Acil Çağrı Merkezi telefonları vatandaşların ‘ekmek, su’ 'Bahçeye çıkabilir miyim' talepleri ile kilitlendi.

Bodrum’da Tarihi Sessizlik

Muğla’nın Bodrum ilçesinde sokağa çıkma yasağının ardından tarihi bir sessizliğe büründü.

Menteşe’de Fırınlar Ekmek Dağıtımına Başladı

İçişleri Bakanlığı tarafından alınan iki günlük sokağa çıkma yasağı kapsamında Menteşe ilçesindeki fırınlar ekmek dağıtımına başladı.