Gündem

Gündem Haberleri

Muğla'da 23 Nisan Kutlama Programı Başladı

Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gün boyu sürecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

Almanya'dan Gelen 355 Kişi Muğla'da Karantinaya Alındı

Almanya'dan Türkiye'ye gelen 355 kişi korona virüs tedbirleri kapsamında Muğla'da boşaltılan iki öğrenci yurdunda 14 günlük karantinaya alındı.

Büyükşehir’den 23 Nisan’da Gezici Araçlarla Mobil Konser

Muğla Büyükşehir Belediyesi TBMM’nin açılışının 100’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu mobil sahneyle mahalle mahalle dolaşarak konserler veriyor.

Muğla’da Esnaflar Güne Ülkü Ocakları’nın Siftahıyla Başladı

Muğla Ülkü Ocakları, esnafların kapılarının altından  1 liralık zarf koyarak, sembolik siftah yaptı.

Başkan Gürün Ulusal Egemenliğin Bayramı 23 Nisan’ın 100’üncü Yılını Kutladı

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün ulusal egemenliğimizin bayramı 23 Nisan’ın 100’üncü yılını kutlayan bir mesaj yayımladı.

Marmaris Polisinden Gelecekteki Meslektaşları İçin Sürpriz Pasta

Marmaris'te, büyüyünce polis olmak isteyen 6 yaşına giren Poyraz’a polis ekipleri tarafından doğum günü sürprizi yapıldı.

105. Sokakta 23 Nisan Kutlamaları Balkonlardan Bayraklarla Yapılacak

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100’üncü yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşkuyla kutlamak için Marmaris’te bayrak seferberliği başladı.

Yunus Ekiplerinden Duygulandıran Davranış

Muğla’nın Fethiye ilçesinde yunus ekipleri, ailesinin maddi durumu kötü olan ilkokul öğrencisinin balkonunu süsledi, öğrenci şiir okurken çektikleri videoyu da sınıf öğretmenine yolladı.

Bodrum Belediyesi Korona Tarım Acil Eylem Planında İlk Adımı Attı

Bodrum’da korona virüsü salgın tedbirleri kapsamında tarımsal ve hayvansal üretimin kesintiye uğramaması ve tüketicinin mağdur olmaması için Bodrum Belediyesi tarafından hazırlanan Acil Eylem Planı kapsamında, üreticilere fide hibesine başlandı.

Çocuklar 23 Nisan’ı Anlattı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, korona virüsü salgını nedeniyle evlerde yapılıyor. Marmaris Belediyesi de çocuklara 23 Nisan’ın neler hissettirdiğini sordu. Aldığı cevapları da sosyal medyadan yayınladı.

Başkan Gürün’den Datçalılara Mektup

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ün korona virüsü tedbirleriyle ilgili olarak gönderdiği mektuplar, Datça’da vatandaşlara dağıtılmaya başlandı.

Ramazan Öncesi Marmaris’te Pide Çıkaracak Fırınlar Denetlendi

Marmaris, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayı öncesi pide çıkartacak fırınlarda denetim yaparak işletme sahiplerine korona virüsü ile mücadele kapsamında alınan tedbirler hakkında bilgilendirmede bulundular.

Bilim İnsanı Koronavirüsten Öldü 

Muğla'nın Bodrum ilçesinde Yalıkavak Deniz Arama Kurtarma Derneği Başkanlığı yapan bilim insanı Operatör Doktor Ahmet Cevdet Çitoğlu'nu koronavirüs (covid-19) nedeniyle hayatını kaybetti

Bodrum’daki Satılık Adanın Fiyatı Dudak Uçuklattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan Orak Adası sahibi tarafından 125 milyon liraya satışa çıkarıldı.

Datça Sokağa Çıkma Kısıtlamasına Uydu

Muğla’nın önemli turizm kentlerinden birisi olan Datça’da 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasına uyan ilçeler arasında yer aldı.

Fethiye’de Polis, Sokak Hayvanlarına Mama Bıraktı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, polis ekipleri sokak hayvanlarına mama verdi.