Genel

Genel Haberleri

Seydikemer’de Gaziler Günü nedeniyle yemek düzenlendi

Seydikemer’de 19 Eylül Gaziler Günü programı kapsamında gaziler ve aileleri için yemek etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz gaziler ve yakınlarıyla bire bir ilgilendiler.

Sağlık ve ihtiyaç malzemeleri yangın bölgesine ulaştırıldı

Ufuk Üniversitesi, Birlikten Kuvvet Doğar” kampanyasıyla orman yangınından zarar gören Muğla’ya yardım ulaştırdı.

19 Eylül Gaziler Günü Muğla’da kutlandı

Cumhuriyetimizin kurucusu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’e Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından 19 Eylül 1921’de “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin 100. Yıldönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü, Muğla’da törenle kutlandı.

Fethiye’de Gaziler Günü törenle kutlandı

Tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de 19 Eylül Gaziler Günü gerçekleşen sade bir törenle kutlandı.

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği, kısa bir süre önce gerçekleştirdiği kongresinin ardından yeni yönetim kurulu ile toplantıda bir araya geldi.

Seydikemer’de Gaziler Günü törenle kutlandı

Seydikemer’de 19 Eylül Gaziler Günü kutlama programı kapsamında Seydikemer Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediyesi bahçesinde yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş katıldı.

Feyzullah Arslan’dan Kaymakam Fırat’a ziyaret

Bir dönem Fethiye’de ilçe Emniyet Müdürü olarak görev yapan Av. Feyzullah Arslan, Kaymakam Eyüp Fırat’ı ziyaret etti.

Amerikalı helikopter teknisyeni Ezgi’nin hayatını kararttı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde NATO'da görevli Sikorsky helikopter teknisyeni olan ABD'li Reginald Thevenin çarptığı 18 yaşındaki Ezgi Aydındağ'ın hayatını cehenneme çevirdi. Omurilik sinirleri kopan ve iki defa ağır ameliyat geçiren Ezgi yatağa bağımlı kalırken, yüzde yüz kusurlu bulunan ABD'li Thevenin hakkında yurtdışına çıkış yasağı konularak, serbest bırakıldı. Ezginin ailesi ise kızlarının bu hale gelmesine sebep olan ABD'nin serbest kalmasına isyan ediyor.

CHP’li Başkan Demir’den “Türk Kahveli” çalışma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, “Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır” atasözünü hatırlatarak, Fethiye’de her gün günlük 10 eve misafir olacak. Partili, partisiz ayırt etmeden günlük 10 eve misafir olarak vatandaşların talep ve sorunlarını yerine getirebilmek için başlattığı çalışmada gittiği her aileye kahve paketleri de hediye edecek.

Fethiye Beşiktaşlılar Derneğinden AK Parti’ye ziyaret

Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Dernek Başkanı Torunoğulları ile yönetimi, İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Hayvan kurtarma ekibi her yerde

Fethiye ve Muğla'nın birçok bölgesinde başarılı işlere imza atan Hayvan Kurtarma Ekibi bu seferde yangın bölgelerinde geride kalan canlara el uzatıyor. Barınaklara yapılan yardımların yanı sıra sokak hayvanlarını sahipsiz bırakmayan Hayvan Kurtarma Ekibi Muğla bölgesinde meydana gelen orman yangınlarının ardında yanan bölgede yardıma muhtaç can dostlar için harekete geçti. Bu görevin gönüllülük esaslı olduğuna değinen Hayvan Kurtarma Ekibi Lideri Ayten Aktepe, "Sahalarda sayımız yeterli değil. Biz bunun gönüllülük esası ile yapıyoruz. Onların bizlere ihtiyacı var. Ormanlar yandı. Onların evleri beslenmelerini sağladıkları her şey yandı. Bizlere burada çok büyük görevler düşüyor" dedi.

Lotus Beauty Center açılış töreni gerçekleşti

Fethiye'ye kazandırılan Lotus Beauty Center açılışı törenle gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımın olduğu açılış etkinliğinde davetlilere ikramlarda da bulunuldu. Lotus Beauty Center sorumlusu Gülsüm Kabak, “Kuaför, zayıflama, lazer epilasyon, cilt bakımı hizmetlerimiz var. Bir kadının ihtiyacı olan her şeyi yapıyoruz” dedi.

Başkan Otgöz Gaziler Gününü kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, her yıl 19 Eylül'de kutlanan Gaziler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Vatanın her karış toprağının kazanılmasında şehit ve gazilerin büyük mücadelesi olduğunu belirten Başkan Otgöz, “Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınları milletimizin en kıymetli emanetleridir. Bizler bu emanete sonuna kadar sahip çıkma görevini her zaman yerine getirmeyi bir borç biliriz” ifadelerini kullandı.

Muğla Üniversite Hastanesi’nin personel eksikliği meclis gündemine taşındı

CHP Muğla Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyon üyesi Süleyman Girgin “Her gün 10 bin kişinin girip çıktığı Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hekim, hemşire ve personel eksikliği sağlık emekçilerini ve vatandaşı mağdur ediyor” diyerek konuyu Meclise taşıdı.

Tüketici kredilerine yeni düzenleme

BDDK, tüketici kredilerine ilişkin genel vade sınırını, kredi tutarı 50 bin TL'nin üzerinde olan krediler için 36 aydan 24 aya indirdi.

Vali Tavlı’dan Gaziler Günü Mesajı

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Müftü Kamil Oktay, Ahilik Haftası Dolasıyla FTSO’yu Ziyaret Etti

Fethiye Müftüsü Kamil Oktay, beraberindeki heyetle 13-19 Eylül Ahilik Haftası dolayısıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Müdür Arslan’dan Karaca’ya Ziyaret

Fethiye Eski Emniyet Müdürü Avukat Feyzullah Arslan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Başkan Karaca’dan Gaziler Günü Mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 19 Eylül Gaziler Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı;