Genel

Genel Haberleri

Aydem Perakende ve Gediz Perakende’de online abonelik dönemi başladı

Ege Bölgesi görevli elektrik tedarik şirketleri Aydem Perakende ve Gediz Perakende, müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak dijital çözümler sunmaya devam ediyor. 2021 yılında müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda süreçlerini dijitalleştirmeyi odağına alan şirketlerin hayata geçirdiği online abonelik hizmetiyle; mesken (ev) müşterileri, abonelik işlemlerini Müşteri İlişkileri Merkezi’ne gitmeden Aydem Perakende ve Gediz Perakende web sitelerinden online olarak gerçekleştirebilecek.

Fethiye Baro Temsilcisi Volkan Yuluk oldu

Fethiye Baro Temsilciliği seçimleri için Avukat Fatih Taşar ve Avukat Volkan Yuluk adaylığını açıklamıştı. 125 oy alarak Fethiye Baro Temsilcisi Avukat Volkan Yuluk oldu.

Başkan Dinçer, “Her alanda projelerimiz devam ediyor”

FETAV bünyesinde yapılmakta olan projelere yenileri eklendi. Geniş bir proje yelpazesine sahip olan FETAV yeni alanlarda da projeler geliştiriyor. Etkinlik alanlarından bahseden FETAV Başkanı Dilek Dinçer, “Robotik kodlama, yaratıcı yazma, drama, akıl oyunları, biriç, satranç, İngilizce, Almanca gibi kurslarımız ve atölye çalışmalarımız var” dedi.

Işık Taban imza günü için FETAV’da Fethiyelilerle buluşacak

Işık Taban söyleşi ve imza gününde Fethiye halkı ile FETAV’da bir araya gelecek. FETAV Başkanı Dilek Dirçer söyleşi ve imza gününe tüm Fethiye halkını davet etti.

Gönüllüler öğrenciler için kolları sıvadı

Fethiye ve çevresinde maddi durumu iyi olmayan öğrencilere burs yardımı yapan FETAV gönüllüleri bursa ihtiyacı olan öğrenciler için kolları sıvadı. Öğrenciler ile arada aracı olmamasının güzel bir şey olduğunun altını çizen Emekli bankacı Elhan Sevindik, “Özellikle bu olaya çok sevindim çünkü birçok dernek iyi-kötü yardımlarını yapıyorlar ama buda aracısız direk öğrenciyle, öğrencinin iban numarasına para göndererek aracısız iletişim kurabilirsiniz. Bu çok önemli bir şey aklınızda ufacık bir soru işareti kalmıyor” ifadelerini kullandı.

Afet gönüllülerine sertifikalarını Karaca verdi

Fethiye Belediyesi Mahalle Afet Gönüllüleri aralarına yeni katılan gönüllülerin 36 Saatlik Hafif Arama Kurtarma eğitimlerinin tamamlanmasının ardından, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca tarafından gönüllülere sertifikaları takdim edildi.

Semt Pazarlarından Kompost Gübreye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde başlatılan 'Topraktan toprağa atıkların dönüştürülmesi; Kompost projesi' ile semt pazarlarındaki sebze meyve atıkları toplanarak uygun alanlarda kompostlanıp tekrar toprağa gönderilecek. Fethiye Belediyesi kompost projesi için ilk adımı attı.

Başkan Karaca’dan emekli olan personele veda yemeği

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi’nden emekli olan 30 personele veda yemeği düzenledi.

Cahit Engin’in vefatı sevenlerini yasa boğdu

Geçtiğimiz yıllarda 7 dönem Fethiye Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Mimar Cahit Engin hayatını kaybetti.

ÇYDD Genel Başkanı Ayşe Yüksel’den Başkan Karaca’ya ziyaret

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Başkanı Ayşe Yüksel, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Yılın ahisi, Başkan Otgöz’ü ziyaret etti

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 34. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında yılın ahisi seçilen Mustafa Yılmaz ile Yılın Kalfası seçilen Berat Özkaya, Yılın Çırağı seçilen Ümit Uçar ve Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır’ı makamında ağırladı.

Başkan Adayı Demirtaş’tan, Başkan Çoban’a ziyaret

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban ve yönetimini ziyaret etti.

AK Parti Fethiye İlçe Yönetimi 1. yılını kutladı

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı göreve gelişinin 1. Yıl dönümü nedeniyle yemekli bir değerlendirme toplantısı düzenleyerek, 1. yıl pastası kesti. AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “1 yılı doldurmuş olmanın sevinci ve gururu ile buradayız” dedi.

Başkan Adayı Demirtaş, “Esnafımızın Omuzundaki Yükü Hafifletmek İstiyoruz”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan adayı Kamil Mutlu Demirtaş, Oda başkanlığına en fazla iki dönem başkanlık için aday olduğunu ifade ederek, mevcut oda yönetimine sitem etti. Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı ve yönetimden 3 defa randevu istediklerini belirten Demirtaş, “Biz barış, saygı ve hoşgörü çerçevesinde bir seçim süreci geçirmek istiyoruz. Ama ne yazık ki beklediğimiz gibi cevap göremiyoruz. Defalarca oda yönetiminden üye listesini talep etmemize rağmen hep boş çevrildik ve bu hiç hoş bir davranış değil” dedi.

Hipokampüs Ofis’ten FTSO üyelerine yüzde 10 indirim

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Hipokampüs Ofis arasında, FTSO üyelerine yönelik indirim protokolü imzalandı. Protokolle Hipokampüs Eğitim Öğretim Danışmanlık Organizasyon Ofis Şirketinin sanal ofis kiralama hizmetlerinde FTSO üyelerine indirim uygulanacak.

Kaymakam Büyüker’den Başkan Otgöz’e ziyaret

Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında iade-i ziyarette bulundu.

Kaymakam Fırat’tan ziyaretler

Fethiye Kaymakam Eyüp Fırat beraberinde Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, Menteşeoğlu Şehit Orçun Munyas İlkokulunu ziyaret edip, Menteşeoğlu Muhtarı Ramazan Küçük’ü ziyaret ettiler.

Seydikemer’de Gaziler Günü nedeniyle yemek düzenlendi

Seydikemer’de 19 Eylül Gaziler Günü programı kapsamında gaziler ve aileleri için yemek etkinliği düzenlendi. Etkinliğe katılan Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz gaziler ve yakınlarıyla bire bir ilgilendiler.

Sağlık ve ihtiyaç malzemeleri yangın bölgesine ulaştırıldı

Ufuk Üniversitesi, Birlikten Kuvvet Doğar” kampanyasıyla orman yangınından zarar gören Muğla’ya yardım ulaştırdı.