Keşkek gününe yoğun ilgi

Fethiye Karaçulha Gönüllüler Derneği tarafından bu yıl 9'uncusu düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü etkinliğine yoğun katılım oldu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Eşsiz ve muhteşem Fethiye manzarasına sahip Kayıkseki mesire alanında düzenlenen Geleneksel Keşkek Günü şenliğine siyasi parti ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılara keşkek ikramında bulunulan program, güneşli ve güzel bir havada adeta piknik ortamında geçti. Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı katılımcılara ve emeği geçenlere teşekkürlerini sundu. 
Karaçulha Gönüllüler Derneği Başkanı Halil Hancı yaptığı açıklamada, “2014 yılında kültürümüzü ve geleneklerimizi yaşatma adına derneğimizi kurduk. Elimizden geldiğince bu görevimizi yerine getirmeye çalışıyoruz. Kayıkseki mesire alanında 9. Geleneksel Keşkek Günü için bir araya geldik. Organizasyonlarımız öncesinde yönetim kurulu olarak görev dağılımı yapıyoruz. Halkımıza güzel bir etkinlik sunabilmek için işbirliği yaptık. Katılım sağlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Karaçulha Gönüllüler Derneği olarak yine geleneksel hale getirdiğimiz Yayla Karaçulha Şenlikleri’nin 10’cusunu, 13-14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz. Bu şölenimize de tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN