Fethiye'de yol üstü otopark uygulaması kalktı mı? Sentpark dönemi bitti mi? Son durum nedir?

Muğla Büyükşehir yönetmeliği ile yürürlüğe giren yol üstü park ücretleri uygulamasından sonra yapılan ihaleyi iki firma katılmış ihaleyi Sentinus İlaç San. ve Tic. A.Ş. kazanmıştı.3 yıllık yapılan sözleşmenin ardından Muğla ilçelerinde uygulanmaya başlayan yol üstü otopark uygulaması sona mı erdi?

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığının yetki ve sorumluluğundaki 4 bölgede bulunan yol üstü araç park yerlerinin işletilmesi kapsamında 3 yıl süreyle kiraya verilmesi işi için, 21 Ocak 2021 tarihinde ihaleye çıkıldı ve işletilmesi Sentpark isimli özel bir şirkete verildi. Bugün gelinen noktada Sentpark’ın parkomat uygulamasının Fethiye’de sona erdiği bilgisine ulaşıldı. Yol üstü otopark uygulamasının Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin işleteceği belirtildi. 

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bugüne kadar yol kenarlarında bulunan Sentpark personellerinin bugün görülmediği net bir şekilde görüldü. Yol kenarlarında bulunan arabaların camında da fiş olmaması da bu durumu doğruladı.
Muğla’da Sentpark tarafından uygulanan yol üstü ücretli otopark uygulamasına ilişkin şirket yetkilisi, uygulamanın sadece Bodrum, Milas ve Marmaris’te devam ettiğini, Menteşe, Ula, Yatağan, Ortaca, Datça, Dalaman ve Fethiye ilçelerinde kaldırıldığını söyledi. Uygulama, Bodrum, Milas ve Marmaris’te ise 25 Mayıs’ta kaldırılacak.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN