Fethiye'de Dünya Dans Günü etkinliği

29 Nisan Dünya Dans Günü'nde Fethiye Belediyesi tarafından Özer Olgun Kültür Merkezi'nde Yunanistan, Kırgızistan başta olmak üzere çeşitli dünya dansları 'Fethiye Dans Ediyor' adlı programda sergilendi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Fethiye Belediyesi tarafından 29 Nisan Dünya Dans Günü’nde dans etkinliği gerçekleştirildi. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte sergilenen danslar vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Program hakkında konuşan Fethiye Belediyesi Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Halime Ok, “Fethiye Belediyesi olarak Fethiye’mizde ki dans gruplarını bir araya getirdik. Dünya dans gününde hep birlikte eğlenelim dans edelim diye bu organizasyonu yapalım istedik. Fethiye’mizde dansa ilgi dansa her çeşidine ilgi çok fazla işte vals, tango, sirtaki, halk oyunları modern danslar her çeşit dans için belediyemizin kursları da devam ediyor.

Bunlarla ilgili o yüzden de bu dünya dans gününde hem eğlenelim hem insanlarımızı gülümsetelim, birlikte eğlenelim birlikte dans edelim diye böyle bir organizasyon yaptık. Fethiye’deki dans okullarımızda Fethiye’deki dansçılarımızda dans gruplarımızda ya da Fethiye’deki dans etmek isteyen tüm Fethiyelilerimizle, hemşerilerimizle bir araya gelelim istedik. Güzel de rağbet görüyoruz herkes burada öğrenciler burada velileri burada çok da memnunuz sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN