Genel

Genel Haberleri

Şehitlerimiz için Mevlid programı düzenlendi

Fethiye’de şehitlerimiz için Karaçulha 15 Temmuz Şehitlikleri Kur’an Kursu’nda Mevlid-i Şerif Programı düzenlendi.

Sen de Gel Down Kafe Çarşamba günü açılıyor

Muğla Büyükşehir Belediyesinin Fethiye’de hayata geçirdiği “Sen de Gel Down Kafe” 13 Ekim Çarşamba günü açılıyor. Proje kapsamında Down sendromlu ve engelli gençler istihdam edilerek sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmeleri hedefleniyor.

Minik Okurlar İçin İmza Günü

Çocuk Kitabı Yazarı Fatma Yücel Dinç, Sekibaşı Kadın Dayanışma Merkezinde düzenlenen söyleşi ve imza günü etkinliğinde ana sınıfı öğrencileri ile bir araya gelerek ‘Gezgin Su Damlası Macera Peşinde’ isimli kitabını çocuklar için imzaladı.

Girit Adası açıklarındaki 6.3 büyüklüğündeki deprem Fethiye'de de hissedildi

Yunanistan’ın Girit Adası açıklarında meydana gelen deprem Fethiye'de de hissedildi. Fethiye'nin yanı sıra Muğla'nın birçok ilçesinde hissedilen deprem korkuttu.

İletişim yoluyla dolandırıcılığa dikkat!

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü vatandaşları İletişim Suçuyla Dolandırıcılık suçuyla mücadele kapsamında vatandaşları bilgilendirdi. İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan 2021 yılı çalışma planı doğrultusunda ile vatandaşların bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Faaliyet kapsamında hazırlanan afişlerde vatandaşların araçlarında, evlerinde, işyerlerinde gerekli önlemleri alması; telefon ile yapılacak aramalarda; araç ve gayrimenkul satışlarında ise dikkatli olmaları istendi. Bilgilendirme notunda dolandırıcılık suçunun türlerine göre farklılık gösterdiği belirtilirken, ülkemizde en çok karşılaşılan dolandırıcılık yönetiminin kontör/para dolandırıcılığı yoluyla yapıldığı kaydedildi.

Çıralı, “Teleferik projesinde yanlış sözleşmeler yapmışlar”

FRT TV'de Necati Kanbur’un sunduğu “Gündem Analiz” programının konuğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı Babadağ teleferik ile ilgili her şeyi FRT TV ekranlarında anlattı.

Başkan Otgöz, mahalle ziyaretlerinde bulundu

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ, mahalle ziyaretlerinde bulundu vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

SED Medya Çalışanları “Yeni Yayın Dönemi’ni” Kutladı

SED Medya bünyesinde bulunan; FRT Televizyonu, Gerçek Fethiye Gazetesi, Dost Gazetesi, FRT FM, Fethiye Aktüel Dergisi çalışanları yeni yayın dönemi kutlamasında bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gaziler tekne turuna çıktılar

Fethiye Belediyesi ve Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği işbirliğinde Fethiye’deki şehit aileleri, gaziler ve yakınları tekne turuna çıktı. 12 adalar turu öncesinde Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, şehit yakınları ve gazileri teknede ziyaret edip, sohbet ettiler.

Fethiye’de sağanak yağışlar başlıyor

Türkiye genelinde bahar ayına girilmesi ile sıcaklıklar düşmeye başladı. Vatandaş ise havaların tam olarak ne zaman soğuyacağını merak ediyor. Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre Fethiye'de gün güne havaların serinleyeceği ve Salı günü (yarın) sağanak şeklinde bahar yağmurlarının görülebileceği kaydedildi.

Başkan Otgöz Yayla Kınık’ta

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tüm mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını ve yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor. Başkan Otgöz Yayla Eldirek’teki toplantıdan sonra Yayla Kınık’a gelerek vatandaşlara bilgi verdi.

Göktepe, "Sanayi Esnafının Sorunlarına Biz Çözüm Olacağız"

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Tezcan Göktepe Sanayi esnafını ziyaret ediyor. Sorunları dinliyor, esnafların yaşadığı sorunları dinliyor. Seçim sonrası biriken sorunların hepsinin çözümü değişimle olacağını söylüyor... Fethiye'nin bağrındaki Sanayi esnaflarının sorularını dinliyoruz, tespit ediyoruz. Çözen ekip ve Başkan olacağını anlatıyor.

Başkan Otgöz, Yayla Eldirek’te sorunları dinledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tüm mahallelerini tek tek gezerek vatandaşların sorunlarını ve yapacakları hizmetler hakkında bilgilendirme yapmaya devam ediyor.

Seydikemer’de ‘Cumhuriyet Giriş Kapısı’ tamamlandı

Seydikemer Belediyesi tarafından yapılan Selçuklu Giriş Kapısı ve Osmanlı Giriş Kapısının ardından Cumhuriyet Giriş Kapısı da tamamlandı. Belediye ekipleri, Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır'ın imzasını taşıyan Cumhuriyet Giriş Kapısını bisiklet ve yürüyüş yolu güzergâhına yerleştirdi.

Demirtaş “İlk İşimiz Odamızda Hukuk Bürosu Açmak”

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, projelerini açıklamaya başladı. Demirtaş, başkan seçildiği taktirde ilk icraatlarından bir tanesinin odaya hukuk bürosu kurmak olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Aydın ve Yazar Ezmeci Okurlarıyla Buluştu

Polimat Bilim İnsanı Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın ve Yazar ve Psikolog Esra Ezmeci 6. Menteşe Kültür ve Sanat Şenliği kapsamında İskender Alper Konakaltı Kültür Merkezindeki söyleşi ve imza gününde okurları ve sevenleri ile bir araya geldiler.

Tenis Turnuvası ödül töreni ile sona erdi

Likya Cup Erkekler Tenis Turnuvası, ödül töreni ile sona erdi.

Seydikemer Belediyesi ve Kızılay sporcuların yanında

Uluslararası Patara Granfondo Bisiklet Yol Yarışlarına katılan ve kıyasıya mücadele eden sporcular, bisiklet yarışları sonrası Seydikemer Belediyesi’nin destekleri ile Genç Kızılay tarafından Seydikemer merkezde kurulan temsilcilikte spor sonrası yenilenme terapisi gerçekleştirdiler.

Başkan Çıralı "Gündem Analiz'de" Gündemi değerlendirdi

FRT TV'de Necati Kanbur’un sunduğu “Gündem Analiz” programının konuğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı oldu.