Yiğit, 'Çok Güzel Bir Etkinlik'

Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda açıklamada bulundu.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından düzenlenen 59. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Fethiye-Marmaris etabı bisikletli sporcuların Gaffar Okkan Caddesi’nde start alması ile başladı. Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise programla ilgili açıklamada bulundu.
“Ülkemizin en prestijli turu”
Yiğit, yaptığı açıklamada, “59. Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu, ülkemizin en prestijli turu. Bu organizasyonun ilçemizden geçmesi ilçemizin ve ülkemizin tanıtımı için gerçekten çok önemli. Yaklaşık 5 milyar civarında izleyici kitlesine sahip. İlçemizden geçmesi bizleri gerçekten gururlandıran bir organizasyon. Şu ana kadar sorunsuz bir şekilde devam ediyor. İnşallah kazasız belasız bir şekilde nihayetlendirilir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Organizasyon komitesi her dönem etapları kontrol ediyorlar.”
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN