Genel

Genel Haberleri

Seydikemer’de Muhtarlar Günü coşkuyla kutlandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Seydikemer’de de 19 Ekim Muhtarlar Günü düzenlenen törenle coşku ile kutlandı. Gün boyu devam edecek program kapsamında akşam saatlerinde sevilen yerel sanatçıların sahne alacağı konser de düzenlenecek.

Fethiye Protokolünden Muhtarlar Derneğine ziyaret

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile protokol üyeleri Muhtarlar Derneğini ziyaret edip, Muhtarların gününü kutladılar.

Mehmet Emin Amca unutulmadı

Fethiyespor tribünlerinin vefalı taraftarlarından 68 yaşında vefat eden Mehmet Emin Keskin'i, ölümünün birinci yılında Apaçi taraftarlar grubu ve Fethiyespor Kulübü unutmadı.

Muhtarlar Günü düzenlenen törenle kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de düzenlenen törenle kutlandı.

AYDEM Perakende ve Gediz Perakende tasarruf sağlayan enerji izleme ürünlerini tanıttı!

Aydem Perakende ve Gediz Perakende, verimlilik odaklı teknolojik ürünleriyle, işletmelerin enerji yönetimi ihtiyaçları için katma değer sağlayan dijitalleşme çalışmalarını sürdürüyor. Kurumsal müşterilerinin, elektrik tüketimlerini her zaman, her yerde gerçek zamanlı izleyerek kayıt altına almasına imkan veren Aydem ve Gediz Perakende, şirketlerin enerji tüketimlerinin raporlamalarını da sağlayan yeni enerji izleme ürünlerini tanıttı.

Bu görüntüler Bodrum’a yakışmıyor!

Türkiye’nin en gözde tatil merkezlerinin başında gelen Bodrum’un yolları ve dereleri her yağmurda sele teslim oluyor. Esnaf ve vatandaş sorunlarının çözülmesini beklerken, Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ise hizmet etmek yerine Belçika’da yapılan foruma gitmesi tepki çekti.

Akdeniz açıklarında 6.1 büyüklüğünde korkutan deprem!

Akdeniz açıklarında 6.1 büyüklüğünde meydana gelen deprem korku yarattı.

'Menteşe Haber' dijital platformda

Menteşe Belediyesi’nin proje ve hizmetlerinin yer aldığı ‘Menteşe Haber’ Bülteninin 22’nci sayısı çıktı. Cumhurbaşkanlığı tasarruf tedbirleri genelgesi sebebiyle, baskısı ve dağıtımı yapılamayan ‘Menteşe Haber’ bültenine artık dijital platformdan ulaşılabilecek.

Başkan Öztürk, “Fethiye için çalışıyoruz”

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk ve yönetim kurulu, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları başlıyor

Uluslararası Fethiye Ölüdeniz Hava Oyunları, bu yıl 20-24 Ekim tarihleri arasında yapılacak. Hava sporlarının farklı branşlarındaki en iyi akrobasi pilotları Fethiye’de buluşacak.

Muğla Borsa ve Odaları bir araya geldi

Muğla Borsa ve Odaları Datça’da düzenlenen ortak toplantıda bir araya gelerek üyelerin sorunları ve taleplerine ilişkin yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüştü.

Kulaç, “Behçet Saatcı deneyimli bir siyasetçi”

Geçtiğimiz gün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Geçmiş Dönemler Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya takmış olduğu İYİ Parti rozeti ile İYİ Partide yürüyeceğini duyuran Behçet Saatcı’ya partililerden değerlendirmeler gelmeye başladı. Deva Partisi Fethiye İlçe Başkanı Saniye Kulaç, “Behçet bey Fethiye’mizde 4 dönem belediye başkanlığı yapmıştır. Deneyimli bir başkanımız Muğla’mıza ve Fethiye’mize hayırlı olmasını diliyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

Temel Dış Ticaret Eğitimi gerçekleştirildi

MUTSO, Avrupa İşletmeler Ağı Projesi çalışmaları kapsamında ihracat potansiyeli olan ve ihracat yapmak isteyen üyelerine yönelik ‘Temel Dış Ticaret Eğitimi’ düzenledi.

Başkan Çıralı, Muhtarlar Gününü kutladı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Kamu hizmetlerinin vatandaşa ulaşmasında önemli görevler üstlenen muhtarların sivil toplum kuruluşlarına da destek olduklarını belirten Osman Çıralı, “Değerli hizmet ve katkılarından dolayı tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyor, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Canözü, “Tüm muhtarımızın muhtarlar günü kutlu olsun”

Köy ve mahallelerde tüzel kişiliği temsil eden muhtarlar için 19 Ekim tarihi Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. Muhtarlar Günü kapsamında 19 Ekim 2021 Salı günü saat 10.30’da Fethiye Kaymakamlığı Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Törenin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunacak. Mahallelerdeki bütün sorunlara gece gündüz demeden koşan muhtarların gününü kutlayan Başkan Niyazi Canözü, “19 Ekim muhtarlar günümüzün öncelikle ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Muğla Atatürk Spor Salonu yenileniyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ihalesi yapılan Muğla Atatürk Spor Salonu’nda bakım onarım çalışmaları hızla devam ediyor.

Başkan Otgöz, Muhtarlar Gününü kutladı

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir açıklama yaparak tüm muhtarların gününü kutladı.

Başkan Kulaç, “Üzümlü ve İncirköy mahallelerini ziyaret ettik”

Demokrasi ve Atılım(DEVA) Partisi Fethiye ilçe Başkanı Saniye Parça Kulaç ve yönetimi mahalle ziyaretleri kapsamında Üzümlü ve İncirköy mahallelerine ziyarette bulundu.

Gizli, “Yangın söndürme istasyonu için gerekli müracaatları yaptık”

Fethiye'nin Karaçulha Mahallesi Toptancı hal girişinde bulunan plastik ürün satışı yapan iş yerinde yangın çıktı. İşyerin de çıkan yangının ardından FRT TV mikrofonlarına açıklama yapan Karaçulha Mahalle Muhtarı Mustafa Gizli, “Böyle üzücü olayların yaşanmaması adına gerekli girişimlerde bulunduk. Karaçulha mahallemize yangın söndürme birimi kurulması ile ilgili gerekli birimlere müracaat ettik” şeklinde konuştu.