Genel

Genel Haberleri

Başkan Yellice, “Ülkü Ocaklarımızın kapısı herkese açık”

21 Ekim Perşembe günü Ülkü Ocakları Fethiye Başkanlığını eski Ülkü Ocakları Başkanı Emre Tekcan’dan devralan Ülkü Ocakları Fethiye İlçe Başkanı Salman Yellice yeni yönetimi belirledi.

Zeybekoğlu ; Cumhuriyetimizin 98. yılı kutlu olsun!

CHP Muğla İl Başkanı Adem Zeybekoğlu ; Cumhuriyetimizin 98. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyet Bayramı Fethiye’de dolu dolu geçecek

Cumhuriyet Bayramı’nın 98. Yılı etkinlikleri Fethiye’de birçok etkinlikle kutlanacak. 28 Ekim Perşembe günü başlayacak olan etkinlikler 30 Ekim Cumartesi Günü Selda Bağcan Konseri ile sona erecek.

Başkan Karaca'dan 29 Ekim mesajı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Gümüş; “Cumhuriyet Geleceğimizin Güvencesidir”

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajında “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının temellerini attığı Türkiye Cumhuriyeti, laiklik ilkesinin benimsenmesiyle çağdaş bir kimliğe kavuşmuş böylece özgürlükler ve demokrasi güvenceye alınmıştır.” dedi.

Bezos ve Gates Sea me Beach'de

Muğla kıyıları dünyanın en zengin iş insanlarını ağırlamaya devam ediyor.

Demirel; “Ülkü ocaklarında fidanlar yetiştiği sürece Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır”

Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Demirel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı. Demirel mesajında, “Türk milletinin istiklal ve istikbalini her şartta muhafaza ve müdafaa edeceği, şanlı tarihine bakıldığında açıkça görülmektedir. İstiklal harbimizi zaferle sonuçlandıran Türk Milleti, bu eşsiz zaferini taçlandırdığı Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz.” Dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

İyi Parti Fethiye, kuruluş yıl dönümünü kutladı

İYİ Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, İYİ Parti’nin 4’üncü kuruluş yıl dönümünü ilçe binasında kutladı. Partililer tarafından yoğun katılımın gerçekleştiği kutlama etkinliğinde konuşan İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, iktidara seslenerek “İlk seçimde siz gideceksiniz, iyiler biz millet ittifakı olarak geleceğiz” ifadelerinde bulundu.

Kaymakam Fırat’ın “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” mesajı

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilan edilişinin 98’inci yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

İl Müdürü Çay’dan, Kaymakam Fırat'a ziyaret

Muğla İl Milli Eğitim Müdür Emre Çay, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Fethiye, Antalya Turizm Fuarında tanıtılıyor

Antalya’da düzenlenen Turizm Fuarında Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın birlikte açtığı ‘Fethiye’ standı yerini aldı. Turizm Fuarında Fethiye standına oldukça yoğun bir ilgi vardı.

Boksör Alcu’dan FGSK’ye Ziyaret

UBA Avrupa Altın Kemer Şampiyonası'nda rakibini ilk rauntta yenerek, Altın Kemeri kazanan Milli Boksör Kubilay Alcu, Fethiye Gençlik Spor Kulübünü ziyaret etti.

Kadınlar Menteşe’de kansere “gol“ attı

Menteşe Belediyesi kadın çalışanları, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında düzenlenen “Kansere Gol Atıyoruz” futbol etkinliği ile bir araya geldi. Meme kanserine dikkat çekmek adına düzenlenen etkinlikte kadınlar futbol oynadı, zumba yapıp, öz savunma teknikleri öğrendi. 26 Ekim meme kanserini sembolize eden “Pembe Kurdele Takma Günü” olarak belirlenen günde düzenlenen etkinlikte kadınların futbol maçı renkli görüntülere sahne oldu.

Motorlu Araçlar Atölyesi törenle açıldı

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan Motorlu Araçlar Teknolojisi Eğitim ve Uygulama Atölyesi törenle açıldı. Açılış programına yoğun bir katılım oldu.

LÖSEV Yetkilisi Deniz Elmalı'dan SED Medya'ya ziyaret

Lösemili Çocuklar Vakfı İzmir Ege Merkez Ofisi Aktif İletişim Yönetmeni Deniz Elmalı, SED Medya’yı ziyaret etti.

Özlüce fosil alanında kazılar yeniden başladı

İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Zekeriya Bingöl Özlüce–Muğla Kurtarma Kazısında incelemelerde bulundu.

Sadim Marine Tech'de yerini aldı

Marine Tech Göcek yat ve tekne ekipmanları sergisi kapılarını açtı. Fuarda yerini alan Sadim Yangın Söndürme işletmesi fuara katılımdan oldukça memnun olduklarını belirtti.

Göcek, 29 Ekim'e Hazır

Göcek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında bir birinde farklı etkinliklere ev sahipliği yapacak. Çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlik Fener alayıyla devam edip konserle son bulacak.