Genel

Genel Haberleri

Meltem Avcılık ile Hakan Yıldırım rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi

Hamza Yıldırım’ın oğlu Madenci Hakan Yıldırım ile Hasan Avcılık’ın kızı Paspatur esnaflarından Meltem Avcılık Meğri Restoran’da düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi İlk Konuklarını Ağırladı

Menteşe’de kültür turizminin canlandırılması, gastronomi potansiyelinin turizme entegre edilmesi amacıyla geçtiğimiz günlerde törenle açılışı yapılan “Tarihi Şaraphane Menteşe Mutfak Kültürü Atölyesi” ilk konuklarını ağırladı. Denizli Doğa Yürüyüş Spor Kulübü Derneği (DOĞADEN) üyesi 200 kişi tarihi Şaraphanede kahvaltı yaptıktan sonra Değirmendere Kanyonu yürüyüşünü gerçekleştirdi.

Hayaldi “FESKO” Doğdu

Aylin Özyurt ve Cihangir Urgunlu’nun hayal edip büyük mücadeleler sonunda kurdukları Fethiye Ekoloji Platformu Fethiye Seydikemer Ekolojik İşletme Kooperatifi’ne dönüştürüldü.Yeni kurulan kooperatif üyeleri başarılarını düzenledikleri FESKOFEST gecesinde kutladılar.

Milletvekili Gökcan'dan Ziyaretler

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Fethiye programı kapsamında sanayi esnaflarını ziyaret etti. Esnafların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Milletvekili Gökcan, salgın sürecinde aşının önemine vurgu yaptı.

Başkan Karagöz’den asgari ücret açıklaması

Yeni yılın yaklaşmasıyla asgari ücrete yapılacak olan zammı vatandaş merakla bekliyor. Doğru Parti Muğla İl Başkanı Cahit Karagöz asgari ücret değerlendirmesinde bulundu. 

Yılın eğitim ödüllerinde çifte gurur! 

18 kategoride resmî ve özel okulların değerlendirildiği ve eğitim sektörünün önemli isim ve kurumlarını buluşturan ‘Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri', dün akşam düzenlenen ödül töreniyle 8. kez sahiplerini buldu.

Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanı

Türkiye genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Doğru Parti, Seydikemer İlçe Başkanlığı birinci olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen kongrede Gizem Saatcı Doğru Parti Seydikemer İlçe Başkanlığına seçildi.

Seydikemer'de Gastroantep'e yoğun ilgi

Kültürlerin Kardeşliği GASTROANTEP Yemek Şenliği kapsamında başta Gaziantep ili olmak üzere birçok ilin damak lezzetleri Seydikemerlilerle buluştu. Şenlik kapsamında ücretsiz olarak Sıra Gecesi etkinliği de düzenleniyor.

Milletvekili Gökcan’dan, Lütfü Türkkan’a Tepki

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın şehit ağabeyine küfür etmesinin utanç verici bir durum olduğunu ifade ederek, “Şehit ve ailelerine saygısızlığı ne şahsım olarak ne AK Parti olarak asla kabul etmemiz mümkün değil” dedi.

Enduro ve ATV yarışının startı verildi

Fethiye’de düzenlenen Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasının 3. ayak magazin startı verildi.

AK Partili Gökcan'dan Fethiye'ye müjdeler

Ak Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan Fethiye İlçe teşkilatına ziyarette bulundu. İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ve üyeler tarafından karşılanan Gökcan, Fethiye teşkilatı ile sohbet edip, gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Kandil ve Kardeş ailesinin mutlu günü

Sultan ve Zeki Kandil’in kızı Gülsüm ile Huriye ve Şerafettin Kardeş’in oğlu Rüstem Manaspark Otel'de düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

FTSO’dan Ukraynalı turistleri bölgeye çekme girişimi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, ‘Ukrayna Kiev - Türkiye Muğla İşbirliği Toplantısı’na katıldı. Toplantıda konuşan Ukrayna heyeti, yamaç paraşütü, dalış, kitesurf, çocuk turizmi ve kampları ile caretta caretta turları gibi alternatif turizm alanlarına ilgi duyduklarını belirterek bir sonraki toplantıya kadar, talep listesi oluşturacaklarını kaydetti. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Ukrayna heyetinin taleplerini karşılamaya hazır olduklarını belirterek bölgemizde daha çok Ukraynalı tatilci görmek istediklerini vurguladı.

Selda Bağcan’dan Cumhuriyet konseri

Fethiye Belediyesi Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl etkinlikleri kapsamında Selda Bağcan Beşkaza Meydanı’nda sahne aldı. En sevilen şarkılarını seslendiren Selda Bağcan, şarkılarını binlerce Fethiyeli ile birlikte söyledi.

Gözde Yakut Beauty Center açılış töreni gerçekleşti

Fethiye'ye kazandırılan Gözde Yakut Beauty Center açılışı gösterişli bir törenle gerçekleştirildi. Gözde Yakut Beauty Center İşletmecisi Gözde Yakut, “En iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz herkesi bekliyoruz” dedi.

Gizem Erdinç, Çarşamba ve Cuma günleri Karacabey’de olacak

Fethiye'nin en gözde mekanlarından “Mur-et Karacabey Et Restoranında” güzel geçen yaz sezonundan sonra kış hazırlıkları başladı.

Türkiye’de Otogarlara Giriş Çıkış Standardı

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile Türkiye’deki tüm otogarlardaki vatandaş giriş çıkışları kontrol altına alınıyor. Genelge gereği vatandaşlar otogarlara girerken tek giriş çıkış noktalarından kontrollü olarak giriş yapacak.

Zeytinyağının fiyatı artıyor

Fethiye ve çevresinde zeytin hasadı son hızıyla devam ediyor. Zeytinin irilerini satan üreticiler, küçük olanları ise zeytinyağı fabrikalarına götürüp sıktırıyor.

Fethiye Fuar Alanı Kongre Merkezi fizibilite çalışmaları sürüyor

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan ve Güney Ege Kalkınma Ajansı ‘2020 Yılı Fizibilite Desteği’ programından yararlanarak yürütülen ‘Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu’ çalışmaları kapsamında ara rapor bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulunan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Fethiye’ye yapılacak bir kongre merkezinin ihtiyaç olduğunu vurgulayarak, projenin bölgeye, ilgili sektörlere ve turizm sezonun 12 aya yayılmasına, sağlayacağı faydalarla ilgili ortak fikir birliğine varıldığını söyledi.