Fethiye İngiliz Televizyonlarında Tanıtılacak

Fethiye Belediyesi, Türkiye'nin dünyada en çok tanınan turizm merkezlerinden birisi olan ilçenin yurtdışındaki şöhretini daha da artırmak için kolları sıvadı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Geçtiğimiz günlerde Birleşik Krallık Büyükelçisi Jill Morris'in Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca'yı ziyaretinde gündeme geldiği üzere, tanınmış bir İngiliz televizyon kanalı Fethiye'de çekimler yapmak için ilçeye gelecek.

İngiltere'nin en bilinen televizyon kanallarından birisi olan CHANNEL 4'ten bir ekip, "Güneşte Bir Yer" (A Place in the Sun) programının bir bölümünü Fethiye'de çekecek.

"Güneşte Bir Yer" adlı programda, mülk edinmek isteyen İngilizler özellikle yurtdışındaki turistik merkezlerde kendilerine gösterilen opsiyonlar arasında kendileri için en uygununu seçmeye çalışıyorlar.

CHANNEL 4'ün programa ilişkin tanıtımında; "Hayalinizdeki mülkü yurtdışında satın almayı mı hedefliyorsunuz? 2024 yılında yurtdışında mülk satın almayı planlayan kişiler arasında Türkiye'ye gidecek ev avcılarını arıyoruz! Türkiye'nin muhteşem sahil şeridinde hayalindeki evi arayan ev avcılarının başvurularını bekliyoruz." denildi.

İngiliz televizyoncuların Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile de ilçenin tanıtımı için bir görüşme ve röportaj yapmayı planladıkları ögrenildi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN