Milli Boksör Fethiye'de Kampa Girdi

2024 Paris Olimpiyatları'nda ülkemizi temsil edecek olan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, Sırbistan'da aldığı derecenin ardından Fethiye'de Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol ile kampa girdi.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

Kariyerinde çeşitli başarıları bulunan Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir ve Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol, Fethiye’ye gelerek 2024 Paris Olimpiyatları için kampa girdi. Türkiye’ye altın madalya ile dönmeyi hedefleyen Erdemir, yaklaşık bir hafta boyunca Orka otellerinde yoğun tempo ile kamp yapacak olduklarını belirtti.

Olimpik Boks Milli Takım Antrenörü Vedat Demirkol, “Fethiye’ye ilk kez geliyorum. Burası çok güzel biryer. Orka otellerinde milli takım kampını yapıyoruz. Karşılaşmalara iyi şekilde hazırlanıyoruz. Sırbistan’da yapılan şampiyona da ise iyi dereceler yapıldı. Bir hafta daha burdayız. Karslı hemşerimiz iş insanı Ercan Torunoğulları’na da bizi davet ettiği için teşekkür ediyorum.”

Milli Boksör Tuğrulhan Erdemir, “ Paris 2024 Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edeceğim. Sırbistan’da yapılan şampiyonada 3. oldum. Burada Orka otellerinde toparlama kampı yapıyoruz. Ercan Torunoğulları bize büyük destek sağlıyor. Antrenmanlarımıza katılıyor. Temmuz ayının 18’inde olimpiyatlara gidiyoruz. Orada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Ülkemize altın madalya getirmek istiyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN