Genel

Genel Haberleri

Çeyrek altın 885 lira

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram fiyatı 528 TL’den çeyrek altın ise 885 TL’den satılıyor.

Türk Ocakları Başkanı akar vefat etti

Muğla Türk Ocakları İl Başkanı Hüseyin Akar vefat etti.

Fethiyeli Yazar Arıcak kitaplarını Ankara'da imzaladı

Ankara İzan Yayınlarının Kızılay'daki düzenlediği imza etkinliğine Fethiyeli yazar ve aynı zamanda Gerçek Fethiye Gazetesi köşe yazarı Sevim Tutar Arıcak basımı gerçekleşen üç kitap için toplu imza töreni gerçekleştirdi. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği imza töreninde yazar Sevim Tutar Arıcak zaman zaman kitapta yer verdiği şiirleri dinleyenlere seslendirdi.

Seydikemer’e yapılacak yatırımlar konuşuldu

AK Parti Seydikemer İlçe Danışma Kurulu toplantısında konuşan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer’de 7 buçuk yılı beraber aşındırdık. Ama şöyle baktığımız zaman diğer ilçelere oranla çok az eksiğimiz kaldı. İnşallah onları da getirirsek, bir ilçede tamamen olması gereken kurumlar Seydikemer’de olacak” ifadelerini kullandı.

Offroad yarışı nefesleri kesecek

Türkiye Akdeniz Offroad Kupası 1. ayak yarışı için araçların güvenlik onayı Beşkaza meydanında alındı. Yarış öncesi FRT TV’ye açıklama yapan Fethiye Orman Spor Kulübü Offroad Başkanı Tercan Kısa, yarışın Pazar günü saat 11.00’da Esenköy Parkur alanında start alacağını belirterek tüm Fethiye halkını Offroad yarışına davet etti.

Birey Eğitim Kurumları yemekte buluştu

Fethiye Birey Eğitim Kurumları bünyesinde bulunan Birey Kurs Merkezi ve Birey Okulları yöneticileri, öğretmenleri ile görevli personelleri; akşam yemeğinde bir araya geldi. Tanışma ve kaynaşma amaçlı olarak düzenlenen organizasyon, Fethiye sahil bandında bulunan Barbunn Restoran’da gerçekleştirildi.

Uğur Dündar ile Demokrasi Arenası’nda söz gençlerin!

Gazeteci Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası programının bu haftaki konukları YouTuber Oğuzhan Uğur, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Taylan Yıldız ve Gazeteci Mine Özbek oldu. Fethiye Beşkaza Meydanında gerçekleşen programa ilgi yoğun oldu.

Türk Kadınlar Birliği kahvaltıda buluştu

Türk Kadınlar Birliği Fethiye Şubesi, örnek bir organizasyona imza attı. Düzenlediği programda Fethiye’deki tüm sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerini bir araya getiren şube yönetimi, en eski üyeleri ve geçmiş dönem şube başkanlarını da hediye takdiminde bulundu.

Başkan Otgöz, Seydikemer'i karış karış geziyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçede bulunan her mahalleyi karış karış gezerek vatandaşların talep ve sorunlarını birebir dinliyor.

Demirtaş, “Eşit ve hakkaniyetli hizmet vereceğiz"

Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Kamil Mutlu Demirtaş, başkanlık görevine seçildiği takdirde Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı tüm üyelere eşit ve hakkaniyetli bir şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Başkan Sodra ve Kansız’dan, Başkan Canözü’ne ziyaret

Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra ve yönetimi beraberinde Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve yönetimi Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü ve yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Sohbet havasında geçen ziyarette bölge sorunları ve değerleri konuşuldu.

Beyaz Baston Dünya Farkındalık Günü, farkındalık yarattı

Dünyanın pek çok ülkesinde görme engelli kişiler için bağımsızlık ve güvenlik sembolü olarak bilinen ‘Beyaz Baston’ günü Fethiye’de de etkinlikle kutlandı. Görme engellilerin günlük hayatta yaşadıkları zorlukları anlatabilmek için düzenlenen etkinlikte beyaz baston dünya farkındalık günü, farkındalık yarattı.

Bu yaz, Barbunn’da yıldızlar geçidi vardı

Fethiye'nin en gözde mekanlarından BarBunn kafe Bistro'da bu yaz yıldızlar geçidi vardı. Müziğin sevilen isimleri Sakiler, Merve Özbey, Hande Ünsal, Derya Bedavacı, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin ve Ebru Yaşar BarBunn kafe Bistro'da sevenleri ile buluştu. Fethiye bölgesinde böyle organizasyonların olabileceğine değinen BarBunn kafe Bistro işletme sahibi Nacit Çatal, “Çoğu sanatçımızı bölgemizde ilk defa ağırladık ve Fethiye’mizde de böyle organizasyonların olabileceğini göstererek bölgemize hizmet etmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

FTSO’nun Ölüdeniz Bölgesel toplantısı yoğun katılımla yapıldı

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Ölüdeniz Bölgesel Toplantısı yoğun katılımla gerçekleştirildi. Ölüdeniz bölgesinin sorunlarının tüm yönleriyle ele alındığı interaktif toplantıda, FTSO üyeleri ve Ölüdeniz’de faaliyet gösteren işletmeciler ve yamaç paraşütü pilotları, Belcekız yamaç paraşütü iniş pistinde yaşanan sorunlardan otopark ve trafik, seyyar satıcılara kadar birçok konudaki talep ve önerilerini dile getirdiler. Sorunları ve talepleri not alan FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, katılımcılara katkıları için teşekkür ederek, dile getirilen sorunları kurum ve kuruluşlara aktaracaklarını çözümü için takipçisi olacaklarını söyledi. Toplantıda Fethiye Turizm Danışma Bürosu Müdürü Saffet Dündar, belediye belgeli hizmet veren konaklama tesislerinin Temmuz 2022 tarihine kadar Turizm Bakanlığı işletme belgesi alması zorunluluğu konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Vali Orhan Tavlı, muhtar buluşmalarına Kavaklıdere’de devam etti

Muğla Valisi Orhan Tavlı Kavaklıdere ilçesinde yangından etkilenen mahallelerin muhtarları ile toplantı yaptı.

Bir tarih hazinesi Beçin Kalesi’ne tarih yolculuğu

Menteşeoğulları’na başkentlik yapan Türk-İslam dönemi yerleşiminde önemli merkezlerden biri olan Milas ilçesinde bulunan Beçin şehri ve kalesi için hazırlanan “Bir Tarih Hazinesi Beçin Kalesi” belgeseli tamamlandı.

Vali Orhan Tavlı Yatağan'da muhtarlarla bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Yatağan ilçesinde yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Gelecek Partisi’nden Karaca’ya ziyaret

Gelecek Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sadet Kansız ve Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Vali Orhan Tavlı Menteşe İlçesinde muhtarlarla bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı Menteşe ilçesinde yangından etkilenen mahallelerin muhtarlarıyla toplantı yaptı.