Genel

Genel Haberleri

Muğla İl Koordinasyon Kurulu toplantısı Vali Orhan Tavlı Başkanlığında yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı Başkanlığında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi B Salonunda İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı.

Başkan Otgöz, vatandaşların taleplerini dinliyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, mahalle ziyaretleri kapsamında bir araya geldiği mahalle sakinleri ile sohbet edip istek, görüş ve taleplerini dinledi.

FTSO Ölüdeniz Bölgesel Toplantısını Gerçekleştirdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Ölüdeniz Bölgesel Toplantısını gerçekleştirdi.

Gökcan; 'CHP’li Muğla Büyük Şehir Belediyesi Miladını Doldurmuştur, Gidiyor Gitmekte Olan'

AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, bugün TBMM’de gündem dışı söz alarak “Muğla’nın içme suyu” üzerine bir konuşma yaptı. Milletvekili Gökcan konuşmasında, genel kurul çalışmaları dışında, her hafta sonu Muğla’da sahada olduğunu belirterek, “13 Belediyenin 7’sini kazandık. CHP’li Muğla Büyük Şehir Belediyesi de miladını doldurmuştur. Gidiyor gitmekte olan. Hemşerilerimizin Muğla’da en büyük sorunu içme suyudur ve köyler ve ilçelerimiz susuzluktan kırılıyor” dedi.

Genç Siyasetçi Doğu’dan Başkan Köktener’e ziyaret

Fethiyeli genç siyasetçi Turhan Doğu ve Taygun Değer SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener’i ziyaret etti.

Bülent Üstüner, korona virüse yenik düştü

TFF 2. Lig takımlarından Çorum FK'da antrenör olarak görev yapan Bülent Üstüner, korona virüs sebebi ile kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Daha önce Fethiyespor’da görev yapan Üstüner’in vefatı yasa boğdu.

Mustafa Kocatepe’nin Ani Vefatı Sevenlerini Yasa Boğdu

Karaçulha Mahallesi’nden emekli öğretmen Cemil-Hacer Kocatepe’nin oğlu, Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mustafa Kemal Kocatepe’nin kalp krizi nedeniyle vefat ettiği öğrenildi.

Muğla’da çeşmelerden isli çamur akıyor

Yağmur sonrası yangın bölgeleri olan Menteşe ve Kavaklıdere İlçesi’ne bağlı köylerde is kokulu çamurlu sular aktı. Vatandaş bu duruma tepki gösterirken bir tepki de Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir’den geldi.

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonundan İl Müdürü İlman’a ziyaret

Avrupa Altın Kemer Boks Şampiyonu Milli Boksör Kubilay Alcu, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 63 kg'da Türkiye 2. olan Enes Kubat, Antrenör Sami Sunay, Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ile birlikte Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Otgöz, “Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçe genelinde sürdürdüğü mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşların talep ve sorunlarını dinliyor. Kalabalık bir ekiple mahalle ziyaretlerine aralıksız devam eden Başkan Otgöz, vatandaşlara belediyenin çalışmalarını anlatarak; “Hizmet için çıktığımız bu yolda, tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

Sen de Gel Down Kafe Açıldı

Fethiye Belediyesi ile Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği "Sen de Gel Down Kafe" hizmete açıldı. Proje kapsamında Down Sendromlu ve engelli gençler istihdam edilerek sosyal ve ekonomik hayatlarını daha kolay sürdürebilmeleri hedefleniyor.

Başsavcı Bingül’den taraftar derneklerine iadeyi ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Üç büyük spor kulübünün Fethiye’deki taraftarlar derneklerini ziyaret etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneğini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneğini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneğini ziyaret ederek sporun barış, dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade etti. Başsavcı Bingül, sırasıyla Fethiye Beşiktaş Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları ve yönetimini, Fethiye Fenerbahçe Taraftarlar Derneği Başkanı Cihan Ünal ve yönetimini ve Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve ekibini ziyaret etti.

Başoğlu, “Kooperatifimiz 170 milyon kredi kullandırmaktadır”

24 Temmuz 2021’de Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi genel kurulunun ardından Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefaret Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ve Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir açıklamalarda bulundular.

Menteşe Belediyesinden Eczanelere Atık İlaç Kutusu

Menteşe Belediyesi Sıfır Atık yönetim planı kapsamında tarihi geçmiş ilaç ve ilaç atıklarının çöpe karışmadan imha edilmesini sağlamak amacıyla yeni bir proje başlattı. Proje ile Menteşe ilçe merkezinde hizmet veren 21 eczaneye atık ilaç toplama kutusu dağıtılıyor.

Marmaris ilk ‘bit pazarı’na hazırlanıyor!

Marmaris’in Hisarönü Köyü Mahallesinde yaşamını sürdüren Fransız Cecile Fransuva’nın girişimiyle kurulacak olan Marmaris’in ilk Bit Pazarı 31 Ekim Pazar günü, Hisarönü köyü Mahallesi Çınaraltı Mevkiinde kurulacak.

Başkan Otgöz mahalle ziyaretlerine devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer'in Yayla Mahallelerine ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Otgöz, Seydikemer’in 65 mahallesine eşit hizmet anlayışıyla yatırımların devam ettiğini söyledi.

Muğla’da öğrencilerin kiralık ev bulamaması mizah oldu

Ülke genelinde kira fiyatlarının artmasının ardından Muğla’da sosyal medya fenomeni Murat Meral, mizah içerikli hazırladığı videosu ile kiralık ev bulmakta zorlanan öğrencilerin durumuna dikkat çekti. Videoyu çok sayıda kullanıcı beğenirken kısa sürede de izlenme rekorları kırdı.

Başsavcı Bingül’den, Ziraat Odasına iade-i ziyaret

Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, iade-i ziyaret programları kapsamında Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit'i ziyaret etti.

Güneşli havanın ardından yağmur bereketi

Fethiye'de aniden bastıran yağmur, bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Fethiye Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgilere yağışların 4 gün sağanak şeklinde süreceği belirtildi.