Somaspor Haberleri

Somaspor Haberleri

Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel’den Değerlendirme

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor’un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Fethiyespor, Somaspor Maçı İçin Soma’ya Hareket Etti

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Somaspor ile karşılaşacak olan Fethiyespor, maçın oynanacağı Manisa’nın Soma ilçesine doğru yola çıktı.

Fethiyespor’da Soma Maçının Hazırlıklarının İlk Etabı Tamam

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü Manisa ekiplerinden Somaspor’a konuk olacak. Mücadelenin hazırlıklarının Fethiye etabı bugün yapılan antrenman ile tamamlandı.

Selahaddin Dinçel Basın Toplantısı Yaptı

Fethiyespor teknik direktörü Selahaddin Dinçel, ligin ikinci yarısından itibaren Fethiyespor’un karşılaştığı takımları değerlendirerek, hafta sonu oynanacak olan Somaspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Somaspor Hazırlıkları Sürüyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Fethiyespor, 4 Şubat Pazar günü saat 14.00’da oynanacak olan Somaspor karşılaşmasına kenetlendi.

Fethiyespor Maçında Skandala İmza Atmıştı, 1 Ay Maç Yönetemedi

TFF 2.Lig’de mücadele eden Fethiyespor, 23 Eylül’de Somaspor ile evinde karşılaşmıştı. Mücadele 1-1 devam ederken Fethiyespor’da Sezer Özmen rakip ceza sahası içinde yapılan müdahale sonucu yerde kalmıştı. Tüm maçı izleyen taraflı/tarafsız herkesin penaltı olarak yorumladığı pozisyona maçın orta hakemi Berkay Erdemir devam kararı vermişti. Maçın hakemine, TFF tarafından 1 ay maç verilmedi.

O Hakeme Bu Hafta Maç Verilmedi!

Fethiyespor’un Somaspor ile karşılaştığı maçta, 90+5.dakikada Sezer Özmen’in yerde kaldığı tartışmalı penaltı pozisyonunda penaltı düdüğü çalmayan hakem Berkay Erdemir’e bu hafta TFF tarafından maç verilmedi.

Özmen Tartışmalı Penaltıyı Değerlendirdi

Fethiyespor’un başarılı defans oyuncusu Sezer Özmen, Somaspor maçında beklediği penaltı pozisyonunu FRT TV muhabirlerimize anlattı.  Somaspor maçında beklediği pozisyonu, 2025 yılına kadar uzattığı sözleşmesini, geçmişte beraber çalıştıkları Teknik Direktör Erhan Altın hakkındaki düşüncelerini FRT TV muhabirlerimize anlattı.

Keskin, “Seri galibiyetlerle herkesi mutlu edeceğiz”

Fethiyespor Yöneticisi Uğur Keskin, geçtiğimiz haftalarda usulsüzlük olduğunu belirttikleri GMG Kastamonuspor maçından 3 puan beklediklerini ve Somaspor maçında çok tartışılan penaltı pozisyonu ile ilgili açıklamalarını FRT TV mikrofonlarına yaptı.

Altın, “Bir olumsuzluk olursa gereğini yaparız”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, geçtiğimiz hafta 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile hafta sonu karşılaşacakları Menemenspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına çeşitli açıklamalarda bulundu.

Altın ‘Kazanmamız gereken bir maçtı’

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fethiyespor, Somaspor Maçına Hazır

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, bugün 19.00’da evinde Somaspor’u konuk edecek. Lacivert beyazlılar, dün yaptığı antrenmanla beraber maçın hazırlıklarını tamamladı.

Arslan, “İlk galibiyetimizi almak istiyoruz”

Fethiyespor'un Galatasaray'dan kiraladığı genç defans Işık Kaan Arslan, 1-1 berabere kaldıkları Iğdır FK maçı ile yarın karşılaşacakları Somaspor maçı ile ilgili düşüncelerini FRT TV mikrofonlarına aktardı.

Akyüz, “Bu haftaki hedefimiz taraftarımızı mutlu etmek”

Fethiyespor'un defans oyuncusu Şahan Akyüz, geçen hafta alınan Iğdır FK beraberliği ile yarın oynayacakları Somaspor maçı ile ilgili FRT TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Altın, “Evimizde üç puana kavuşmak istiyoruz”

Fethiyespor Teknik Direktörü Erhan Altın, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde karşılaşacakları Somaspor mücadelesine iyi bir şekilde hazırlandıklarını, evinde üç puana kavuşmak istediklerini FRT TV mikrofonları aracılığıyla dile getirdi.

Fethiyespor, Somaspor’u Konuk Ediyor

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u konuk ediyor.

Fethiyespor – Somaspor maçı hakem kadrosu belli oldu

Fethiyespor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta müsabakasında Cumartesi günü 19.00’da Somaspor’u konuk edecek. Karşılaşmayı yönetecek hakemler belli oldu.

Fethiyespor, bu hafta kiminle oynayacak?

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 5.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, evinde Somaspor’u ağırlayacak. Mücadele, 23 Eylül Cumartesi günü 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda oynanacak.

Fethiyespor’da Soma Mesaisi Başladı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Fethiyespor, Iğdır FK maçının ardından verilen 1 günlük izin sonrası karşılaşacağı Somaspor mücadelesi hazırlıklarına başladı.

Bugün Günlerden Muğlaspor

FERDİ YAVUZ- TFF 3. Lig 3. Grup'taki Play-Off yarı finalinde bugün Ege ekipleri Somaspor ve Muğlaspor karşı karşıya gelecek.

Muğlaspor Somaspor Maçı 23 Temmuz’da

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig Play-Off maç programını açıkladı. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya’da oynanacak. Muğlaspor,  23 Temmuz Pazar günü saat 21.00’da Gloria Sports Arena'da Somaspor ile karşı karşıya gelecek.

Kapiz “14 Yıldan Sonra 2'nci Ligin Kapılarını Aralamak İstiyoruz”

FERDİ YAVUZ-TFF 3'üncü Lig 3'üncü grupta 5'inci sırada bulunan Muğlaspor'un, ligin 2'ncisi Somaspor ile oynayacağı Play Off maçı öncesi açıklama yapan Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz; “14 yıldan sonra 2'nci ligin kapılarını aralamak istiyoruz” dedi.

Muğlaspor Play-Off’da

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 3.lig 3. Grup'tan Somaspor, Pazarspor, Nevşehir Belediye Spor ve Muğlaspor takımlarının Play-Off oynama hakkı kazandığını açıkladı.

48 Gençlik Kampanyaya 1000 Biletle Katıldı

48 Gençlik Taraftarlar Derneği üyeleri bugün oynanacak olan Muğlaspor- Somaspor maçının bilet gelirinin, Muğlaspor Yönetimi tarafından geçtiğimiz hafta yaşanan Elazığ ve Malatya depremzedeleri için bağışlanacağı açıklamasının ardından 1000 bilet alarak destek verdi.