Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel'den Değerlendirme

TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'un Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, 1-1 berabere kaldıkları Somaspor maçı ile 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı'nda oynanacak olan Fethiyespor – Menemen Futbol Kulübü maçı hakkındaki düşüncelerini anlattı.

PAYLAŞ
Son Dakika 48 - Ersin DAL

TFF 2.Lig Kırmızı Grup 24.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, konuk olduğu Somaspor ile ilk yarısını 0-1 galip bitirmesine rağmen 1-1 berabere kaldı. Fethiyespor’un golü Ali Mert Aydın’dan geldi. 25.Hafta mücadelesinde Fethiyespor, 11 Şubat Pazar günü Fethiye Şehir Stadı’nda Menemen Futbol Kulübü ile karşılaşacak. Mücadele öncesi Selahaddin Dinçel açıklamalarda bulundu.

MAÇ BİTTİĞİNDE BİR PUANI KAZANÇ OLARAK DEĞERLENDİRİYORUM
Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, berabere kaldıkları Somaspor maçı ile ilgili yaptığı açıklamada “Hafta sonu 8 günlük periyodun 3. Maçını Soma’da deplasmanda oynadık. Maç öncesi rakibimizi değerlendirdiğimizde play-off sınırında olan, play-off kovalayan grubun en genç en fazla mücadele eden takımıyla oynayacağımızı biliyorduk. Maçın iki farklı yarısı vardı, ilk yarı oyunu tamamen kontrol altında tutan takımımız ilk yarıyı önde bitiren takımımız ikinci yarı özellikle fiziksel olarak bir düşüş yaşadı. Rakibin biraz daha dinamik oluşu biraz daha mücadele gücünün yüksek oluşu, daha fazla koşmaları rakibi ikinci yarıda öne çıkardı. Sonuç olarak 1-1’lik bir skorla müsabaka bitti  ve deplasmanda bir puan aldık. Bunu şu şekilde yorumluyorum; ilk yarıyı değerlendirdiğimizde kesinlikle bir puanı kabul etmezdik ama maç bittiğinde bir puanı kazanç olarak kazanıldığını düşünüyorum”

HAFTA SONU İSTEDİĞİMİZ SONUCU MENEMEN MAÇINDA ELDE EDECEĞİZ
Hafta sonu oynanacak Menemen FK maçı ile ilgili konuşan Dinçel, “Bu hafta sonu da Menemen takımı ile sahada oynayacağız. Taraftarların önünde oynayacağız, menemen takımımız izledik biliyoruz grubumuzda üst lig hedefi ile yapılanmış ve kadro kalitesi de üst seviyede olan bir takım, gerçekten hafta sonu bizi sert bir maç tekrar bekliyor. İnşallah ev sahibi olmanın avantajını on ikinci adımın avantajını kullanacağız ve hafta sonu istediğimiz sonucu Menemen maçında elde edeceğiz”

İKİ OYUNCUMUZ TEDAVİDE, 1 OYUNCUMUZ KART CEZALISI
Teknik Direktör Selahaddin Dinçel, oynanacak maçta kadroda olmayacak futbolcular ile ilgili konuştu. Dinçel, “Geçen hafta iki sarı kart cezalımız vardı, Berk Taşkın ve Selim Kayacı. İki oyuncumuz da tedavideydi. Abdullah Balıkçı ile Ömer Mert Gündüz. Dört eksik ile biz Soma’ya gitmiştik sarı kart cezalısı olan iki arkadaşımızın cezası bitti. Menemen maçında kadromuzda yer alacaklar fakat sakatlığı devam eden Abdullah ve Ömer Mert tam anlamıyla dönemedi. Abdullah bu günden itibaren Fethiye’de çalışmalara devam edecek ama hafta sonu görev alması çok kolay değil.  Biraz daha sürece ihtiyacı var. Ömer Mert Gündüz ise İzmir’de tedavisine devam ediyor. Ayrıca Soma maçında sarı kart gören Berat Satır’da Menemen maçında cezalı duruma düştü ve kadroda cezalı olduğundan dolayı olmayacak. Şu andaki genel durumumuz bu, hafta içerisinde inşallah ters bir durumla karşılaşmayız var olan kadromuzla Menemen maçında en iyi şekilde hazırlanıp çıkarız“
 
DOĞRU OYUNCUYU BULDUĞUMUZDA MUTLAK ALACAĞIZ
9 Şubat’ta bitecek olan ara transfer dönemi ile ilgili konuşan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Ayın 9’unda transfer süreci sona eriyor. Biz yönetim kurulumuzla, profesyonel şubemizle bünyemize en uygun en doğru oyuncuları dahil etmeye çalışıyoruz ama takdir edersiniz ki devre arasında her oyuncunun bir kulübü var hiçbir kulüp kendi iyi oyuncusunu performans aldığı oyuncusunu vermek istemiyor. Biz de kulüplerinden ayrılan veya kulüp arayan oyuncular içerisinde en doğruyu bulmaya çalışıyoruz ama transfer yapmış olmak için de oyuncu almak istemiyoruz. Bizim aldığımız oyuncunun mutlaka takımımıza katkı sağlanmasını istiyoruz. Burada bir çok faktör var aldığımız oyuncunun uyum süreci, aldığımız oyuncunun çok kısa sürede takıma katkı sağlaması gibi bir çok unsur var bir de ekonomik durum da söz konusu ama şu anda biz doğru oyuncuyu bulduğumuzda mutlak alacağız. Ayın 9’una kadar doğru oyuncu konusunda net bir fikrimiz oluşur ise kadromuza dâhil olacak” 

PAZAR GÜNÜ 12.ADAM TAKIMINI YALNIZ BIRAKMAYACAK
Menemen maçında 12.adama çok güvendiğini belirten Dinçel, “Ben Fethiyespor taraftarını gücünü bildiğim her platformda ifade ediyorum. Hafta sonu Menemen maçında her zamankinden daha fazla 12. adama ihtiyacımız var. Her zamankinden daha fazla tribün gücüne ihtiyacımız var. Ben Fethiyespor’un 12. adamıyla birlikte işlerin daha kolay bir şekilde sonlandırdığını istediklerini daha kolay bir şekilde aldığını söylemek istiyorum. İnşallah Pazar günü 12. adam takımını yalnız bırakmayacak ve Menemen maçında takımıyla birlikte olacak” diyerek sözlerini noktaladı.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN